Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Suç kimsede değil. Ben kısıtlamaları doğru buluyorum. Aşı olmama sebebi nedir? Saçma saçma paradokslar içine giriyor konu. Bu aşı olmayanlar bilim insanlarına COVİD'in çaresini söylesin de onu uygulasınlar bari Her şeyi bilen insanlar 🙃

Burada yanlışlık var korona hastalık değil bildiğin grip şimdi eskiden insanlar 1 tane aşı vurulup korundu da şimdi ben niye 3 tane aşı vuruluyorum ki 4.doz yapılması gündemde Avrupa’da

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Ben aşı olmadım mesela, 6 aylık çalışmayla acil koduyla dünyaya aşı dağıtımı yapmak ne kadar mantıklı ise, benimde aşk olmamam o kadar mantıklı.

Yani senin tercihin elbette abi. covid olduğun zaman (Allah korusun) etkilerini sen görürsün. Ama sebebini merak ediyorum 🤔

• Resmi Gönderi

Burada yanlışlık var korona hastalık değil bildiğin grip şimdi eskiden insanlar 1 tane aşı vurulup korundu da şimdi ben niye 3 tane aşı vuruluyorum ki 4.doz yapılması gündemde Avrupa’da

Vurulma Mustafa 🙃. Aşı vurulmanın sebebi gayet belli de. İşte naz yapılıyor. Bakalım nasıl bir süreç olur...

• Yani senin tercihin elbette abi. covid olduğun zaman (Allah korusun) etkilerini sen görürsün. Ama sebebini merak ediyorum 🤔

Avrupa Birliği'nin gizli belgelerine ulaşan Alman NDR ve MDR televizyonları ile Süddeutsche Zeitung gazetesi, AB'nin BioNTech aşısına soğuk baktığını, aşı pazarlığı görüşmelerinde bir anda ABD'den gelen avukatların “pazarlık masasında” oturduğunu yazdı.

Belgeler, AB'ye bu aşıları kamuoyu baskısıyla “adeta zorla” satıldığını gösteriyor, konu Alman basınında ayrıntılı olarak tartışma yarattı.

AB'nin aşı temininde sıkıntısının nedenleri tartışılırken, aşı pazarlığını yürütenler suçlandı. Onlar da ABD'li Pfizer/BioNTech ile Moderna'nın aşı siparişlerinde yaşanan sorunları öne sürdü. AB'nin geçen yıl haziran ayında bir komisyon oluşturduğu, incelemeler sonrasında Pfizer/BioNTech ile Moderna aşılarına bakış değişti.

• Şimdi sorun şu bu hastalık değil saldırı hastalık buna inanlar da var inanmayanlarda var ki ben insanlardanım ayrı olarak aşıyı olmayın diyen sağlıkçılar da var bu saldırının aslında arkasında da şeytana tapanlar var Şeytan Allah’ın huzurundan kovulmadan önce bir sözü vardı senin yarattıkların insanları öyle bir hale getireceğim ki sen bile tanımayacaksın diye söz vermişti aslında bunların amacı hem nüfusu düşürüp dünyaya hükmetmek ki başaramadılar ondan dolayı 2.plan aşı devreye girdi aşı olanların RNA sında değişiklik oluyor bu belli kağıdı okursanız yapmadan önce imzalatılan kağıdda mRNA cümlesi geçer zaten en tehlikelisi budur da

• Hayır ilginç olan sağlık bakanı yalan söylüyor bu açık hastanede olanlar aşı olmayanlar değil aksine aşı olanlar ama ona da yanlış bilgi veriyorlar

• UsTaD 1500 tane iddia var. Neye inanalım? Ben aşı olmam gerektiğini düşünüyorum. Kaç doz olursa hepsini olacağım. Geldiği gün olacağım. Tedbirimi alayım abi. Bir şey olacaksa da olsun🙃

Aşı karşıtı değilim demiştim. İsteyen olsun. :)

• Şu iddia doğruysa varya ben bayram ederim en önemlisi ya DERS SAYILARI DÜŞÜYOR

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Selamlar sele gitmeden toplasak keşke su fındığı 😆

Bu arada su anda bu mesajı koltuğun tepesinden yazıyorum çünkü internet çeken başka yer yok güya Altınordu ya 20 dakika köyüz 🤦🏻

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Aşı olduktan sonra vücudün antikor üretmiş ve o virüsün öldürücü riskini en aza indirmiş oluyor. Bu yeterli değil mi? Grip aşısı olmayan var mı? Hala grip olabiliyoruz. Ama çok ağır etkileri olmuyor. Sebebi aşı. Yoksa grip de gayet ölümcül bir salgındı.

Küçükken bize yapılan bilmem kaç tane aşıdaki sıvıları bilerek mi yaptırdık Gökhan yapma gözünü seveyim 🙃

Dostumm o aşıların çoğu yıllarca süren çalışmalar sonucunca ortaya çıktı daha dün ortaya çıkan hastalığın aşısının bu kadar çabuk bulunması sana mantıklı geliyor mu asıl sen yapma gözünü seveyim hee sana mantıklı geliyorsa ol bana gelmiyor ben olmuyorum olanada saygım var ama ben ne olduğu belli olmayan bana 1 tane sorumluluk kabul etmeyip kendi kendime sorumluluk aldıran aşıyı ben neden olayım ve coronayı olcaksam yayma şansım varsa neden olayımm ben bu aşıyı sıvının bir kere ne oldğu belli değil ki zaten

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙