- Resmi Gönderi
Arkadaş şimdiden amerikan modeli cfs v2 ye bakıp kışın nasıl geçeceğini "tahmin" edenler var :D
"bir tık güzel" geçebilirmiş bu abilere göre
Çok iyi . Onlar diyorsa tamam. :-D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaş şimdiden amerikan modeli cfs v2 ye bakıp kışın nasıl geçeceğini "tahmin" edenler var :D
"bir tık güzel" geçebilirmiş bu abilere göre
Çok iyi . Onlar diyorsa tamam. :-D
Sen geç kalmışsın 1.5 ay öncede aynı videolar vardı Eren
Sen geç kalmışsın 1.5 ay öncede aynı videolar vardı Eren
Baktım bazı videolara. Bir video 48 saniye . Videoda söylenen 2 cümle var. La Nina kışı olacak. Geçen seneye göre daha fazla kar olacak.
Bir başka video da 10 dakika . Onu beğendim gibi . Kesin bir dil kullanmadan adam güzel bir sonbahar tahmini yapmış . Videoyu da güzel hazırlamış. Bu tarz videolar hoşuma gider. Ama yaşı max 14 olan ve Meteoicel sayfasına girip 3 5 bin saat sonrasında, Ocak Şubat ayında şu kadar sistem var diye video yapıyorlar. Madem hava olaylarına ve tahmine bu kadar meraklısın , böyle şeylerle uğraşmak yerine gel bir foruma üye ol . Ciddiyetle takip et. Kışın günde 3 4 model takibi yapıyoruz. İllaki bir şeyler öğrenilir.Bir sürü bilgi dolu sayfa var. Hepsinden yararlanılır istenilirse....İyice bilgi sahibi olduktan sonra yap ne tahmini istersen.
Gerçi forumlardan çıkıp nasıl tahmin yapanları gördük. Onları boş verelim :'D:'D
Hesabımın kapatılmasını rica ediyorum
Teşekkürler.
Hesabımın kapatılmasını rica ediyorum
Teşekkürler.
Hesabını siliyorum. Saçma sapan nicklerle umarım geri dönmezsin Yusuf.
Hayırlı geceler herkese..
Cem Karaca ustadan eşine bir kısa yazı..
mustafa28 bana verilen rolü oynadım gerisi sende.
Selamun aleyküm hayırlı geceler. İyi hafta sonları dilerim herkese.
Selamun aleyküm hayırlı geceler. İyi hafta sonları dilerim herkese.
Aleykumselam hosgeldin, hayırlı geceler abim
mustafa28 bana verilen rolü oynadım gerisi sende.
Sen oynadın da ben oynayamadım
La sağlık sorunum var diye milletin anasına bacısına küfür eder mi insan? İnsanların kendine saygısı kalmamış artık.
Pierlotti'den selamlar
Pierlotti'den selamlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Gece keyfi edersiniz he ?
Aynen abi manzara ve huzur, İstanbul'a bu açıdan bakış harika.
Aynen abi manzara ve huzur, İstanbul'a bu açıdan bakış harika.
Bide kar tifan olaydı,peh peh pehhhhhhh