Kasım ayında hareketlilik başlar
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
İnşallah mustafa28
-
İnşallah mustafa28
Gece ikimize nöbet yazmışlar gibi kimse yok ikimiz kaldık
-
vay be ne hikmetse sağlık çalışanları aşıdan sonra kalpten gitmeye başladılar üst üste
Tal-Ban tek desteklediğim konu aşıyı yasaklamaları
-
Bu seçim erbakan ile biri arasında geçer sebebi ise aşıyı desteklemeyen tek parti lideri olması
-
- Resmi Gönderi
vay be ne hikmetse sağlık çalışanları aşıdan sonra kalpten gitmeye başladılar üst üste
Tal-Ban tek desteklediğim konu aşıyı yasaklamaları
Kulaktan dolma haberlerdir pek kaale almam.
Ne yazılırsa o veya doğru değildir bende,
bazı konularda seçici davranmak gerekir Mustafa.
-
Kulaktan dolma haberlerdir pek kaale almam.
Ne yazılırsa o veya doğru değildir bende,
bazı konularda seçici davranmak gerekir Mustafa.
Hocam haberlerde çıkanı diyorum yoksa söylenti dersen bir söylenti derim şu an trafik kazasında ölenleri de korona diye geçiriyorlarmış mesela
-
- Resmi Gönderi
Hocam haberlerde çıkanı diyorum yoksa söylenti dersen bir söylenti derim şu an trafik kazasında ölenleri de korona diye geçiriyorlarmış mesela
Haber pek bakmam, demişlerse sende bizlere iletmissin teşekkürler .
-
- Resmi Gönderi
Selâmun aleyküm hayırlı Sabahlar.
-
Selâmun aleyküm hayırlı Sabahlar.
Aleyküm selam, hayırlı sabahlar.💥🌠☄️
-
Aleyküm Hayırlı Sabahlar
-
Aynı haberlerde covidten ölenlerin %99'unun aşısız olduğuda yazıyor mustafa28
Ek olarakta sizin bu aşı karşıtlığı olayınızı anlayamıyorum. Bize kanıtlamak zorunda değilsiniz aşı olmayacaksanız olmayın burada durup durup dile getirmenin mantığı yok. Bu yazımı sadece bir eleştiri olarak alın hiç kimseye karşı bir garezim yok ve olmayacakta...
-
- Resmi Gönderi
Aşının biraz kaynağını araştırıp bilimsel olarak zararlı olduğunun kanıtını biri buraya atsa anlarım haklısın der geçerim ama insanları yanlış yönlendirmeyin.
-
Herkese hayırlı günler gününüz güzel geçsin güzel bir söz bırakalım Sagodan yine...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Aşının biraz kaynağını araştırıp bilimsel olarak zararlı olduğunun kanıtını biri buraya atsa anlarım haklısın der geçerim ama insanları yanlış yönlendirmeyin.
+1
-