Bunu söylemesem forumda zor barınırdım o yüzden söyledim çünkü 5 6 ay sonra başka şeyler sacmalayacagim bunu biliyorum
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler diliyorum herkese
Yusuf seninle normalde bir komşu olsak 24 saat dinlerim fakat forum burası sosyal medya değil kardeşim takip edilen bir yer yanlış kelimeler kullanıyorsun senin iyiliğin için siteye üye olma .
Şikayet edilsen hemen bulunursun hastasın ALLAH şifa versin hakkını helal et .
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Herkese hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler HS ailesi. Allah rahatlık versin ❤️
-
Yusuf neden banlandi anlamadim hakaret mi etti
-
mustafa28 mükemmel senaryolar. 🤤
Ne Senaryosu ki
-
Hayırlı Geceler HS Ailesi
-
Yusuf yine mi banlandı ya ne oluyor gene kaçırdım hep ben yokken ne olursa oluyor üzücü 🥺
-
- Resmi Gönderi
Ne Senaryosu ki
Attığın model ve senaryolarını demiş.
Yusuf yine mi banlandı ya ne oluyor gene kaçırdım hep ben yokken ne olursa oluyor üzücü 🥺
Kaçan bir şey yok
Hayırlı Geceler HS Ailesi
Hayırlı geceler sana ve herkese.
-
whisper abi benim şifreyi onaylamıyor site ben Bilal tan yardımcı olurmusun özelden
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler ....
-
- Resmi Gönderi
whisper abi benim şifreyi onaylamıyor site ben Bilal tan yardımcı olurmusun özelden
Ozelden bu nickine mesaj atayım al oradan eski Bilal tan ile devam et abim.
-
Şöyle Yıllar Sonra Bir Yılbaşı Karı Alsak Fena mı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
içimden bir ses modellerde ki gibi olmayacak diyor aksine san ki yaklaştıkça daha iyi olacak gibi
-