- Resmi Gönderi
ne oldu kaçırdım yine cezalı üye olan çıktı yine haftada 1 doz lazım dimi foruma bu ne ya
İkinci doz da sen olma sakın ..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturne oldu kaçırdım yine cezalı üye olan çıktı yine haftada 1 doz lazım dimi foruma bu ne ya
İkinci doz da sen olma sakın ..
Şimdi fark ettim sorumlu/Analizci yazıyor ama turuncu ben niye özel üye ve ya mor
Çünkü hava durumu forumlarında spor konularında sorumlu olmaz genellikle. Bizim foruma özel olduğu içindir.
Şimdi fark ettim sorumlu/Analizci yazıyor ama turuncu ben niye özel üye ve ya mor
Mustafa Özel adamsın vesselam.
Mustafa Özel adamsın vesselam.
Teşekkürler
Selâmun aleyküm hayırlı günler
Aleyküm selam hayırlı sabahlar hayırlı günler. Bol kazançlar
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
ne kadarda soğukmuş o zaman o zamandan bu yana ciddi ısınma yaşamışız.
Aleyküm selam Başgan.
ne kadarda soğukmuş o zaman o zamandan bu yana ciddi ısınma yaşamışız.
Yok yav. Soğuk gelir yine. Hep gelir. Isınma vardır illaki.
Aleykumselam, hayırlı günler herkese.
19 Ocak 2021
whisper abi benim şifreyi onaylamıyor site ben Bilal tan yardımcı olurmusun özelden
Abim bu yardım dediğin nicke sohbetten yazı yazdım şifre yolladım.
Yarim saat olmuş ve sen Bilal Tan ile siteye girmişsin, dünde online oldun.Bir cevap alsaydık yav
Herkesten rica ediyorum
Yazıp kaçmayın yahu.. Cevap isteyen, soru soran veya bilgi almak isteyenlere cevap verilince ya bir beğeni atın,yada bir cevap yazın.
Beğen butonuna basmak neden bu kadar zor anlamam ki.
Burada mesele Bilal kardeş değil.. Tüm HS ailesine yazıyorum.
Hemen hemen her mesajı beğenip cevap yazmaya çalışıyoruz ben ve diğer arkadaşlarımızın bazıları.
Beğen butonuna basın artık veya cevaplar alalım.
Konu hangi konuda olursa olsun.
Hayırlı geceler, hayırlı Cumalar
Whisper abi masaüstünden giremedim sadece telefondan girdim sisteme giriş yapıp çıktım onda da hesabı kurtarınca sağol abi