Selamün aleyküm hayırlı akşamlar
Aleyküm selam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamün aleyküm hayırlı akşamlar
Aleyküm selam
Aleykumselam
Hayırlı akşamlar herkese. Birkaç gün aktif olamayacağım forumda .... Bilginiz olsun..
Hayırlı akşamlar herkese. Birkaç gün aktif olamayacağım forumda .... Bilginiz olsun..
Hayırlı akşamlar..
Fazla uzamasın
Şu yaz bitse de keyfim yerine gelse artık. Bu kadar ılıkçılık fazla geldi :coksıcak:
Şu yaz bitse de keyfim yerine gelse artık. Bu kadar ılıkçılık fazla geldi :coksıcak:
Senden beklenmedik hareketler abi
Ah İstanbul Ah çok üzülüyorum beni Ayasofya’nın önünde bıraksınlar ben orada kalırım çok güzeldi namaz kılmak orada tadı damağımda kaldı
Her neyse Ordu merkez arkada ki çevre yolundan Giresun’a gidiyoruz şu an el sallayın bel ki görürüm 😂
Hayırlı geceler olsun
Buda bizim köyden tavuk sorumlusu.
Ah İstanbul Ah çok üzülüyorum beni Ayasofya’nın önünde bıraksınlar ben orada kalırım çok güzeldi namaz kılmak orada tadı damağımda kaldı
Her neyse Ordu merkez arkada ki çevre yolundan Giresun’a gidiyoruz şu an el sallayın bel ki görürüm 😂
Ayasofya'yı ben açtım.
Günaydın hayırlı sabahlar hayırli günler dilerim herkese
Selâmun aleyküm hayırlı günler.
Aleykumselam, hayırlı günler herkese.
Aleyküm selam abiler.
Aleyküm selam herkese iyi günler tepelerde yapraklar erken sarardı bu sene dut ağacı da yaprağını döküyor babaannem diyor ki dut yaprağını döküyorsa kış gelir 🤠
Aleyküm selam herkese iyi günler tepelerde yapraklar erken sarardı bu sene dut ağacı da yaprağını döküyor babaannem diyor ki dut yaprağını döküyorsa kış gelir 🤠
evet eskiden kışların günleri bile belliymiş bir örnek verelim...
mesela pastırma yazı sadece kasım ayında olur. ama şimdi değişken aralıkta pastırma yazı yaşanaca kadar ılımanda olabiliyor
martın kuru soğukları .. koca karı soğuğu derler rahmetli ninem hep söylerdi. ee tabi şimdi saçma sapan şeyler oluyor. hatta günü dahi belliymiş tarihleri .
zemheri soğuğu. şidmi zemheri soğuğu tarihinde 20 derece sıcaklıkta olabiliyor.
eskiden kışların günleri belliylen isim isim adlandırılmışken şimdi çorba oldu
babaannen haklı ama bilmiyor iklimlerin değiştiğini inş olur