Kış tahminleri ekim ayında mı gelir çok merak ediyorum bu kış nasıl geçecek diye de
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
Kış tahminleri ekim ayında mı gelir çok merak ediyorum bu kış nasıl geçecek diye de
Uzun vade tahminleri için evet, ama biraz daha ayrıntılı tahminler Kasım ayı ortası veya başı gibi gelebilir.
-
Uzun vade tahminleri için evet, ama biraz daha ayrıntılı tahminler Kasım ayı ortası veya başı gibi gelebilir.
Teşekkür ederim reis
-
- Resmi Gönderi
Accuweather gibi uluslararası kurumlar Ekim ayında yayımlar. Gecikmez çok fazla
-
- Resmi Gönderi
Biz de merak ediyoruz aynı şekilde. Profil fotoğrafım da kaç aydır duruyor totem diye. ArdaAlper
-
Teşekkür ederim reis
Rica ederim Arda.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese
-
Merhaba arkadaşlar kendimi çok kötü ve takıntılı hissediyorum, okb düzeyim tavan yaptı su dönemlerde önerebileceğiniz bir seyler var mıdır ?
-
- Resmi Gönderi
Merhaba arkadaşlar kendimi çok kötü ve takıntılı hissediyorum, okb düzeyim tavan yaptı su dönemlerde önerebileceğiniz bir seyler var mıdır ?
Hosgeldin abim..Keşke elimizden bir şey gelse de yazsak.
Sen yine kendini en iyi bilen olarak neler yapabilirsin bilirsin.
-
Hosgeldin abim..Keşke elimizden bir şey gelse de yazsak.
Sen yine kendini en iyi bilen olarak neler yapabilirsin bilirsin.
her yolu deniyorum, kendimi bu illetten alıkoyabilmek için ama asla olmuyor ne yapsam kaç kitap kaç yardım aldım ama değişen bir şey yok bıktım valla
-
- Resmi Gönderi
her yolu deniyorum, kendimi bu illetten alıkoyabilmek için ama asla olmuyor ne yapsam kaç kitap kaç yardım aldım ama değişen bir şey yok bıktım valla
Yine de bir dal bul tutun.Genç adamsın sen, herşeyin üstesinden gelirsin.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Kar yağıyor ❄️❄️❄️
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Kar yağıyor ❄️❄️❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yanlışlık olması lazım
-
- Resmi Gönderi
Sakın yazdıklarını kulak ardı yaptığımızı sanma..Biz bir aileyiz,sadece konuya hakim değiliz.
Yine de bir şeyler yazmak dertleşmek istersen bana veya hepimize özelden yaz ..
Dinleriz, yazarız, paylaşırız sıkıntılarını abim
-
- Resmi Gönderi
Yanlışlık olması lazım
Dün gece tipi vardı canlı yayında aynı yerde Izlanda
-