- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese..
Yarisseverler TRT spor da Afyon'da yapılan Dünya Motokros şampiyonası var.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler herkese..
Hayırlı günler herkese..
Hayırlı Günler Abi.
Selamün aleyküm , uzun zaman oldu yoktum , şuan kış geliyor ve o mutluluğu yaşıyorum , insAllah hep birlikte sağlık sıhhat ile kazasız afetsiz bol kar yağışlı kışlar a
Selamün aleyküm , uzun zaman oldu yoktum , şuan kış geliyor ve o mutluluğu yaşıyorum , insAllah hep birlikte sağlık sıhhat ile kazasız afetsiz bol kar yağışlı kışlar a
Aleykumselam, hosgeldin..
İnşaallah en büyük temennimiz
Aleyküm selam abi hoşgeldin
İnşallah olur dediğin gibi
Aleyküm selam hoşgeldiniz. İnşallah kardeşim.
Aleyküm selam hocam hoşgeldin
Aleyküm selam hocam hoşgeldin
Sahutt Hataya bile geliyor ilerki saatlerde 😎
Takip et bakalım günlük
Sinan Abi bir yerlerde sallama konusu vardı bulamadım nerden ulaşabilirim ?
Sinan Abi bir yerlerde sallama konusu vardı bulamadım nerden ulaşabilirim ?
Bakalım nereye gitmiş
Sahutt Hataya bile geliyor ilerki saatlerde 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tabii gelir.
Buraya da Atayım Sonra Şaşırmayın
Baştan söyleyeyim okullar açıldı 17:00 ye kadar bulamazsınız beni zaten sonra yine kapanacağımız için sıkıntı yok yine gelirim
Buraya da Atayım Sonra Şaşırmayın
Baştan söyleyeyim okullar açıldı 17:00 ye kadar bulamazsınız beni zaten sonra yine kapanacağımız için sıkıntı yok yine gelirim
Daha kapanma olmaz hiç bir sektörde özelikle eğitim sisteminde ona göre gardınızı alın. Söyleyemedi demeyin.