Şaka yapıyorum zaten bir ödül olsada bunun winter is comming nin hakkettiğini düşünürüm çünkü onun yerine katıldım biraz şansa oldu 😂
Nasipte varmış demek ki kardeşim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞaka yapıyorum zaten bir ödül olsada bunun winter is comming nin hakkettiğini düşünürüm çünkü onun yerine katıldım biraz şansa oldu 😂
Yok önemli birşey değil herhalde 😂 Çok teşekkür ederim
İnşallah öyledir. Rabb'im tez zamanda sağlık sıhhat versin.
Yardımcı olursunuz artık😂😂
Hasta hasta tahmin tutmayabilir 😂
Öyle valla
Geçmiş olsun tekrardan önemli bişey olsada sen yıkılmazsın ne de olsa karadeniz kızısın karadenizlinin umudunun bittiği yerde inadı başlar 😂
Yardımcı olursunuz artık😂😂
Tabi ki olurum benim gruptaki favorim sensin 1. olman lazım olamazsan beni hayal kırıklığına uğratırsın olmaz 😂
Geçmiş olsun tekrardan önemli bişey olsada sen yıkılmazsın ne de olsa karadeniz kızısın karadenizlinin umudunun bittiği yerde inadı başlar 😂
Yok ya öyle acil birşey değil, keyfi birazcıkta. Daha dik adımlarla ileriye tabi kii 😅
Tabi ki olurum benim gruptaki favorim sensin 1. olman lazım olamazsan beni hayal kırıklığına uğratırsın olmaz 😂
Seni geçmem gerekiyor emin misin 😂
Yok ya öyle acil birşey değil, keyfi birazcıkta. Daha dik adımlarla ileriye tabi kii 😅
Anladım hayırlısıyla olup gelirsin aramıza o zaman 😂
Seni geçmem gerekiyor emin misin 😂
Sana öncelik verdim hem kadın olduğun için hemde ameliyat sonrası geçmiş olsun hediyesi 😂
Şimdiden acil şifalar dileriz Saadet
Geçmiş olsun
Sana öncelik verdim hem kadın olduğun için hemde ameliyat sonrası geçmiş olsun hediyesi 😂
Teşekkür ederimm,Hediyenin dönüşü olmaz 😂
Teşekkür ederimm,Hediyenin dönüşü olmaz 😂
Sinan bu lafı sanaydı yanlışlıkla beni alıntılamış 😂😂