Gruplara katılan ve her hafta yarışmaya özen gösteren tüm dostlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum.
Sıra eleme turuna geldi
Var mı özel video
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGruplara katılan ve her hafta yarışmaya özen gösteren tüm dostlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum.
Sıra eleme turuna geldi
Var mı özel video
Var mı özel video
Yapabilirsen özel video da sana zahmet.
En iyi 6.mı oluyon ula😅
O nasıl seçiliyor bilmem .. Ama en iyi 6 benim :-D:-D
O nasıl seçiliyor bilmem .. Ama en iyi 6 benim :-D:-D
Puana göre ula. Diğer 6. Bitirenlerden daha iyi puana veya averaja sahip olman lazım😅
son maçlar sonucu puan durumu açıklanmadı demi daha
son maçlar sonucu puan durumu açıklanmadı demi daha
Biraz keyif yapıyorum, açıklanacak
Allah afiyet versin başkan
He tamam bişey sorcaktım bu bizim grupta 2 kişi sürekli hükmen yenik sayıldı ve ben bir tanesine normal maçta kaybettim banada hükmen mi sayılacak yoksa o maç öyle geçerli mi sayılacak
He tamam bişey sorcaktım bu bizim grupta 2 kişi sürekli hükmen yenik sayıldı ve ben bir tanesine normal maçta kaybettim banada hükmen mi sayılacak yoksa o maç öyle geçerli mi sayılacak
Aşağı yukarı aynı sonuçlar çıkıyor o yüzden hükmen yapmıyoruz .
Ona bir bak yaa yinede bizim grup ilk 3 aynı puan oldu sanırım
Başarılar
Denk bir eşleşme oldu herkese hayırlı olsun .
Tebrik ederim seni son haftaya kadar çok iyi gittin şans inşALLAH kış liginde seni elemelerde görürüz.
Tebrik ederim seni son haftaya kadar çok iyi gittin şans inşALLAH kış liginde seni elemelerde görürüz.
Elemelere katılmaya özen gösterelim arkadaşlar. Katılamayacak olanlar şimdiden belirtsin lütfen biz de ona göre şekillendirme yapalım eleme turlarında