- Resmi Gönderi
Daha Çok Göster
benim rakip disli cikti tahminimi guncellicem diye tahmin yapmiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDaha Çok Göster
Aynı grupta olamadık üst turda çekindiğim rakiplerin başlarında geliyorsun ki daha üst turda garanti değil benim için
Aynı grupta olamadık üst turda çekindiğim rakiplerin başlarında geliyorsun ki daha üst turda garanti değil benim için
estagfurullah sinan usta sansliydim biraz... daha cok ekmek yicez sana yetismek icin...
estagfurullah sinan usta sansliydim biraz... daha cok ekmek yicez sana yetismek icin...
Birazda şans işi anlık rüzgar işi bozuyor ben o kadar da üst düzey değilim , ben aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum
Benim favorim siberian55 finali göreceğini düşünüyorum
Birazda şans işi anlık rüzgar işi bozuyor ben o kadar da üst düzey değilim , ben aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum
mevsimlik tahmincilerin klasigi diyelim. okyanuslar gecilir derede bogulunur
Güncel olan tahmin ilk tahmininle aynı ilk tahmin geçerli sayarım
mevsimlik tahmincilerin klasigi diyelim. okyanuslar gecilir derede bogulunur
Yarı Finalde görüşmek üzere diyorum seni bekliyorum
ilk tahminim 16 idi degistirdim orayida. ilk tahminimi 16 ya duzelteyimmi tekrar?
Düzenleme yapmışsın yeni fark ettim :'D
ilk tahminim 16 idi degistirdim orayida. ilk tahminimi 16 ya duzelteyimmi tekrar?
Yok Sistem geç gösterdi düzenlemeni
Yok Sistem geç gösterdi düzenlemeni
sistem biliyor o zaman yuksek gelecegini degistirme tahmini diyo ama iste senin dedigin ruzgarda bitecek olay. guneyden mi kuzey batidanmi
sistem biliyor o zaman yuksek gelecegini degistirme tahmini diyo
Sistem karışmaz değiştin bir kere averaj gitti
mehmet civan Ben sana göre tahmin yaptım. Sen de bana göre değiştirdin bende mi değiştirsem 😅
mehmet civan Ben sana göre tahmin yaptım. Sen de bana göre değiştirdin bende mi değiştirsem 😅
ben hala aslinda 15 in uzerinde olacagini dusunuyorum. ama sen bilirsin.. 2 sistem arasi cok zor bir donem. 13 e kadarda inebilir 15 in altinada dusmeyebilir. inan sans isi.
istersen degistirelim 15 benim 14.7 senin olsun. ben sansa biraktim