- Resmi Gönderi
mehmet civan Ben sana göre tahmin yaptım. Sen de bana göre değiştirdin bende mi değiştirsem 😅
İşte rekabet bu tebrik ediyorum sizleri
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmehmet civan Ben sana göre tahmin yaptım. Sen de bana göre değiştirdin bende mi değiştirsem 😅
İşte rekabet bu tebrik ediyorum sizleri
ben hala aslinda 15 in uzerinde olacagini dusunuyorum. ama sen bilirsin.. 2 sistem arasi cok zor bir donem. 13 e kadarda inebilir 15 in altinada dusmeyebilir. sans isi
Buda centilmenlik
Buda centilmenlik
3 puan giderse yine bizim forumdan birine gidicek. ha o ha ben. ha siz ha biz. ayri gayri yok hepimiz biriz ustat
Buda centilmenlik
Şike var şike uyuma Başkan =D
Şike var şike uyuma Başkan =D
Oda ne şike nedir ki
Oda ne şike nedir ki
Hee. Bende yaparım dersin.
mehmet civan Teşekkür ederim. Böyle kalsın bari😅. Artık stratejimi yapıyorsun yoksa yüce gönüllü müsün sonuç çıkınca anlayacağım 😂😂
mehmet civan Teşekkür ederim. Böyle kalsın bari😅. Artık stratejimi yapıyorsun yoksa yüce gönüllü müsün sonuç çıkınca anlayacağım 😂😂
Eyvah mehmet civan=D
tmm madem sebebini soyliyeyim. benim sistemlere yaklasimim su sekilde. sistem gelmeden tahminimi herkez gibi 850 ye 500 e hakim ruzgarin durumuna vs bir kac parametreye gore yaparim. sonra sistem girdiginde karakteristigini diger istasyonlardan takip ederim. misal gecen haftaki sistemde olmasi gerekenden 2 derece yuksek seyirliydi ama bu sistemde 2-3 derece daha dusuk gerceklesiyor olmasi gerekenden. bu sistem biraz agresif bende oradan yarisi kadar 1.5 derece esnettim. ama tahminim yine 15 derece ve ustu bana sorarsan yani risk aldim
sonucu soyliyim cuma gecesi parcali bulutlu olursa sen az bulutlu aciga yakin olursa ben kazanicam
tabi bu tahminim baskasina gore farkli olabilir.
mehmet civan direk ecmwf çıktılarını meteocielden önce aliyor strateji yapıyor dikkat edin kendisi çok tehlikeli bir yarışmacı
mehmet civan direk ecmwf çıktılarını meteocielden önce aliyor strateji yapıyor dikkat edin kendisi çok tehlikeli bir yarışmacı
Final'de karşılaşırsınız muhtemelen.
mehmet civan Hakkında hiç iyi duyumlar yokk 😂. Artık bakacağız günü gelince. Umarım beni kandırmıyorsundur 😅
Final'de karşılaşırsınız muhtemelen.
Yarı final de beni geçsin de
mehmet civan Hakkında hiç iyi duyumlar yokk 😂. Artık bakacağız günü gelince. Umarım beni kandırmıyorsundur 😅
Saadet , Allah iyiliğini versin. Kahkaha attım. =D
Yarı final de beni geçsin de
Başkan ileri derece tahminciyim diyorsun he.