Ben puan alamadım sanırım :D
Özüme döndüm sonunda
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen puan alamadım sanırım :D
Özüme döndüm sonunda
Ben puan alamadım sanırım :D
Özüme döndüm sonunda
Geçmiş olsun kardeşim 😉😉 pes etmek yok daha neler değişir neler🙃😁
Sırada ki gelsin 😎😁
Gelecek
Gelecek
Sabırsızlıkla bekliyorum başkan😁
Tablolar tamam gene sizlerde bakın eksik gedik olursa bildirin
alcak basinci severim. benim memlekette kis aylarinda sinirda birakir cok can yakar (sulu kar) ordan baya munasebetimiz var.
guzel ve zor bir musabakaydi bu hafta kayseri. tahmini yaparken zorladi ya +1 ,-1 10 derece yada +1,-2 13 derecelerdi benim bakis acima gore. ben yaz ayi oldugu icin ihtimali genelde yuzde 65 uzeri olan sicak senaryoya verdim kis ayi olsaydi soguga verirdim.
puan alan alamayan herkeze tebrikler bu aralar puan alamayanlar uzulmesin. 1 hafta sonrasinin 10da bir olcekli tahmini zaten zordur birde havalarin aksiyonlu olmasi hesaplari bozuyor. kazanilan tecrube +3 puandan degerlidir. basarilar
Gokhan6167 mehmet civan Müsabakaya bakın off
A grubu şekillendi sanırım
A grubu şekillendi sanırım
baskan cok mac var daha daha dusuklerdeyiz. dusuk 3 asa 5 yukari belli. yaz ayinda yukseklerde napicaz ben vala dusuklerde puan almaya kasiyorum.
grupta kis ligi 1. si 2.si angorayi zaten saymiyorum e diger arkadaslarida taniyoruz icerisinde bolge sorumlulari olsun faal arkadaslar olsun vs. grup olum grubu gibi bu gupta kimsenin ne olacagi belli degil
baskan cok mac var daha daha dusuklerdeyiz. dusuk 3 asa 5 yukari belli. yaz ayinda yukseklerde napicaz ben vala dusuklerde puan almaya kasiyorum.
Ben son sıradayım fakat 1. Olamam değil
Ben son sıradayım fakat 1. Olamam değil
evet yuksek sicakliklar gelmedi daha
evet yuksek sicakliklar gelmedi daha
Bakalım kısmet normalde düşük Sıcaklık benim işim ama
Ben 2haftadir 6 puan aldım ama sıralamam değişmedi hadi ateistler bunu da açıklasın =D
Ben 2haftadir 6 puan aldım ama sıralamam değişmedi hadi ateistler bunu da açıklasın =D
Matematik bilen Ateist aranıyor.
B Ligine gel