Saadet tebrikler ben demedim mi benim maçımda lider olacaksın 😂
Yarışma Sohbetleri
-
-
Saadet tebrikler ben demedim mi benim maçımda lider olacaksın 😂
Teşekkür ederim, söylemiştin 😂
Lider olmuş Tebrik ederim
Teşekkür ederimm 🌸
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 abim yenilmeyi düşünmüyor herhalde =D
Sinan başkan öyle dedi. Yenilme benimle olan müsabakaya kadar dedi😅 hiç kaçarı yok onu da yeneceğim😎😅
-
- Resmi Gönderi
Beni beklesin o dediğim gibi puan almaya devam
Sabırsızlıkla bekliyorum başkan😅
-
- Resmi Gönderi
Sırada ki gelsin 🏅🏅🏅🏅🏅
-
- Resmi Gönderi
Sabırsızlıkla bekliyorum başkan😅
Arada 6 Puan var geliyorum
-
Sırada ki gelsin 🏅🏅🏅🏅🏅
Ben gelemiyorum dua et hemşerim sırf seni yenmek için canla başla çalışırım o tahmine 😂
-
- Resmi Gönderi
Ben gelemiyorum dua et hemşerim sırf seni yenmek için canla başla çalışırım o tahmine 😂
Rakibim olursan özellikle Sinan başkandan rica edeceğim senin için Zonguldak/kilimli için tahmin ayarlasın 😅😅 bak sana avantaj da veriyorum❤️
-
- Resmi Gönderi
Çalışırsan gelebilirsin
A GRUBUNDAN GELENLER B GRUBUNDAN GELENLER 3. ÇIKAN TAKIM 1. ÇIKAN TAKIM 1. Maç Samsun, Ladik, LADİK En Düşük Sıcaklık 2. Maç Samsun, Ladik, LADİK En Yüksek Sıcaklık 4. ÇIKAN TAKIM 2. ÇIKAN TAKIM -
- Resmi Gönderi
Rakibim olursan özellikle Sinan başkandan rica edeceğim senin için Zonguldak/kilimli için tahmin ayarlasın 😅😅 bak sana avantaj da veriyorum❤️
Önceden çekildi kuralar
-
Sen çok havaya girmişsin hemşerim ama ben koskoca kış ligi 1. siyim haberin olsun 😂😂
-
- Resmi Gönderi
Sinan gruptan çıkma ihtimalim var mı!?
-
Daha çok maç var illaki vardır
-
- Resmi Gönderi
Sen çok havaya girmişsin hemşerim ama ben koskoca kış ligi 1. siyim haberin olsun 😂😂
En kolay formattı o çoğu kişi tutturuyordu tahmini,ucu ucuna herkes neredeyse aynı sonuç alıyordu fakat bu farklı bilek.exe
-
- Resmi Gönderi
ben senin en az 18 puan alacağına inanıyorum
-