- Resmi Gönderi
Acaba bu hafta puan da puan alacak mıyım
bu hafta puan alamadık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAcaba bu hafta puan da puan alacak mıyım
bu hafta puan alamadık
bu hafta puan alamadık
Bu hafta beni yener alırsın başkan😅
Bu hafta beni yener alırsın başkan😅
Bakalım hafta başladı :coksıcak:
Bakalım hafta başladı :coksıcak:
Kaleleri şaşırmayalım başkan😅 denizli kalesine gol atıyoz dimi? Orası çok kişiyi yanıltacak gibi😬
Kaleleri şaşırmayalım başkan😅 denizli kalesine gol atıyoz dimi? Orası çok kişiyi yanıltacak gibi😬
Sıralamada ki yerim güzel şimdilik
Bir kaç haftadır yarışmaya katılım göstermeyen arkadaşlarımız var bu haftada katılım yapmazlarsa geçmişe dönük haftalarda içinde 3 / 0 hükmen yenik sayılacaklar amaç ADALETLİ olmak Saygılar ...
Bir kaç haftadır yarışmaya katılım göstermeyen arkadaşlarımız var bu haftada katılım yapmazlarsa geçmişe dönük haftalarda içinde 3 / 0 hükmen yenik sayılacaklar amaç ADALETLİ olmak Saygılar ...
Çok doğru bir karar başkan seni buradan alkışlıyorum 👏👏❤️❤️
Çok doğru bir karar başkan seni buradan alkışlıyorum 👏👏❤️❤️
Karar hepimiz için .
Tüh be 2 hafta beleş puan almıştım şimdi rakiplerimde alacak
Yalnız şeyi farkettim bizim B gurubunda 2 kişi olmadığı için onlar 0 puan olacak işin komik tarafı Dr.Selamet hocam için ben artık elendi diyordum tabiri caizse Arap atı gibi sonradan açıldı şimdi en iyi 6. Olmak için şansı var 😂
Bu haftada +3 puanımı aldım
Eğer bu haftada tahmin yapmayanlar geçmişe dönük haftalarda hükmen mağlup sayılırsa bu hafta aldığım 3 puan 6 olarak sayıldı 😂
A GRUBU EN YÜKSEK SICAKLIK;
İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI | 32,5 |
17.07.2021 gerçekleşen en yüksek sıcaklıklar. Kazanan arkadaşları tebrik ederim❤️
İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI | 32,5 |
Denizli, Kale, DENİZLİ/KALE | 34,7 |
Gaziantep, Nizip, NİZİP | 41,5 |
17.07.2021 gerçekleşen en yüksek sıcaklıklar. Kazanan arkadaşları tebrik ederim❤️
Teşekkürler 😊