- Resmi Gönderi
Elemelere katılmaya özen gösterelim arkadaşlar. Katılamayacak olanlar şimdiden belirtsin lütfen biz de ona göre şekillendirme yapalım eleme turlarında
Aynen yerine ben katılırım katılmayacak olanın 🏃♂️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturElemelere katılmaya özen gösterelim arkadaşlar. Katılamayacak olanlar şimdiden belirtsin lütfen biz de ona göre şekillendirme yapalım eleme turlarında
Aynen yerine ben katılırım katılmayacak olanın 🏃♂️
Elenmeyi en çok ben hakettim sanırım. Kıl payı elendik yine ama. Arka arkaya mağlubiyet serisi yaptım. Tabii ki şans. En iyi 6.olan kişiyi ve elemelere katılmaya haj kazananları tebrik ediyorum.
en çok puan toplayan kişi B Gururundan Zonguldakli67 hocam olmuş Tebrikler hocam
çok merak ettiğim bir şey var acaba hangi iki kişi attığı gol ve yediği gol sayılarını eşit yapıp uzatmaya götürecek
en çok puan toplayan kişi B Gururundan Zonguldakli67 hocam olmuş Tebrikler hocam
Bende en iyi 6. Buldum
Sinan hocam tek maç olacak iyiydi san ki ikili çok zor olacak gibi san ki bir de uzama ihtimali var çünkü
Beraberlik halinde iki maçtaki toplam düzenleme sayısına bakılabilir eğer onlarda aynıysa ilk düzenleyen avantajlı olabilir bunu bir düşünün derim
Bu arada son 16 turunda rakibim olan UsTaD başarılar reis
Bu arada son 16 turunda rakibim olan UsTaD başarılar reis
Sana da başarılar Gokhan6167 kardeşim.
Denk getiren kazansın.
Sana da başarılar Gokhan6167 kardeşim.
Denk getiren kazansın.
Hayırlısı olsun bakalım
Uzun grup mücadelelerinden sonra gruptan çıkan çıkamayan herkesi bende tebrik ederim çetin mücadele oldu A grubunu averajla 1. tamamladım son maçta hemşerim Semih Ö. sağolsunn 😂😂
Eleme turuna kalan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Turnuvanın bana göre en zor kısımı burası. Gruplarda 4.veya 5.olmuş hiç farketmez 1. Bitirenleri eleyebilecek arkadaşlar var. Bol şanslar herkese❤️
Beraberlik halinde iki maçtaki toplam düzenleme sayısına bakılabilir eğer onlarda aynıysa ilk düzenleyen avantajlı olabilir bunu bir düşünün derim
Beraberlik olasılığı çıkabilir , averaj sistemi var
Oda aynı oldu saat ve dakikaya hatta düzenleme bakarız .
Zonguldakli67 hocamla elersem yeniden karşılaşmak yeni yine yeniden
Eleme turlarına katılmayacak varsa şimdiden bildirsin