Bugün yoğun bir gündü tahmin yapmak aklımdaydı ama unutmuşum sağlık olsun yarışmaya çok şey kattığımı düşünüyorumm 😂😂
istersen yerime devam edebilirsin. Nasıl olsa ben yönetim kadrosundayım benim için değişen bişey yok.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBugün yoğun bir gündü tahmin yapmak aklımdaydı ama unutmuşum sağlık olsun yarışmaya çok şey kattığımı düşünüyorumm 😂😂
istersen yerime devam edebilirsin. Nasıl olsa ben yönetim kadrosundayım benim için değişen bişey yok.
Olur mu öyle şey son 16 turuna gelmişiz tahmin yapmayı unutarak ayıp ettim zaten yeterincee devam edin sonuna kadar
07.09.201 gerçekleşen en düşük sıcaklık
Antalya, İbradı, İBRADI | 18,2 |
Çeyrek finale kalan dostlarımızı Tebrik ediyorum başarılar....
Bu Konuda tahminlere devam ediyoruz gene kimse kimsenin mesajını göremeyecek cuma akşamı onay edilecek bu arada düzenleme yapabilirsiniz tahminlerinizde.
Tahmin yazmayı unutmasam aklımdaki tahminle kazanacakmışım bu üzücü
Yarı Finalde başarılar .
Yarı Finalde başarılar .
Teşekkür ederim
Tahmin yazmayı unutmasam aklımdaki tahminle kazanacakmışım bu üzücü
Kısmet diyelim .
Bu hafta daha yarışma olmayacak değil mi?
Bu hafta daha yarışma olmayacak değil mi?
Durmak yok yola devam.
Hedef kış Ligi.
Durmak yok yola devam.
Hedef kış Ligi.
Sen durabilirsen güzel olur 😂😂
Sen durabilirsen güzel olur 😂😂
Sana müjde vereyim, durmaya meyilliyim.
Yarı Finale Kalanlara Müjde Tahminleri soracağım yer kendi Şehirleri Olacak İstasyonlar Sürpriz Sadece .
Yarı Finale Kalanlara Müjde Tahminleri soracağım yer kendi Şehirleri Olacak İstasyonlar Sürpriz Sadece .
İyi müjde diye yazdım başkan, copy paste etmişsin hemen hee.
Sana müjde vereyim, durmaya meyilliyim.
Bana böyle rakipler lazım 😂😂