Ramazan ayında ben 2 ameliyat olacaktım yasaklar çıkınca olamadım şimdi de ben vaz geçmiş durumdayım
Neden vazgeçtiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRamazan ayında ben 2 ameliyat olacaktım yasaklar çıkınca olamadım şimdi de ben vaz geçmiş durumdayım
Neden vazgeçtiniz
Ramazan ayında ben 2 ameliyat olacaktım yasaklar çıkınca olamadım şimdi de ben vaz geçmiş durumdayım
baskan 2 ameliyat dion. hayir olsun dicemce ne desem bilemedim. ne ameliyati bunlar cok ozel deilse. deposilin falan var recetende
Neden vazgeçtiniz
Vaktim yok işten
baskan 2 ameliyat dion. hayir olsun dicemce ne desem bilemedim. ne ameliyati bunlar cok ozel deilse. deposilin falan var recetende
Mühim değil göz
Sinan geçmiş olsun abim.Muhim değil göz demişsin ama E BAKAM diyelim..
Tüm hastalarımıza şifa inşaallah.
Evet abi idare ediyorum ondan
Bişey söylemek istiyorum ben tahmin yaparken o hafta kiminle oynadığıma bakmıyorum o hafta bana başarılar dileyen kişiden öğreniyorum başarılar dilemiyorum diye takılan olur belki söyleyim dedim 😂
Bişey söylemek istiyorum ben tahmin yaparken o hafta kiminle oynadığıma bakmıyorum o hafta bana başarılar dileyen kişiden öğreniyorum başarılar dilemiyorum diye takılan olur belki söyleyim dedim 😂
Bence bak ve başarı dile 😂
Bence bak ve başarı dile 😂
Genel olarak A grubunda olan herkese başarılar 😂😂
eski toprak
muhim degil goz ameliyati diyo ya baskan bakip bakip guluyom deminden beri.
Sinan başkan mühim değil derken ölümcül olmadığından bahsetmiş sanırım geçmiş olsun başkan
Genel olarak A grubunda olan herkese başarılar 😂😂
Kendin söylemişsin etiket olunca kiminle yarıştığımı biliyorum diye. Bence etiket yapılıp başarılar dilemek ince bir davranıştır. Rakibe saygı göstermek gibi de algılanabilir. O etiket sayesinde gelen bildirim, tahmin yazmayı unutmuş olan rakibinin hatırlamasına yardımcı olabilir.
Kendin söylemişsin etiket olunca kiminle yarıştığımı biliyorum diye. Bence etiket yapılıp başarılar dilemek ince bir davranıştır. Rakibe saygı göstermek gibi de algılanabilir. O etiket sayesinde gelen bildirim, tahmin yazmayı unutmuş olan rakibinin hatırlamasına yardımcı olabilir.
Rakiplerim hep benden sonra tahmin yapıyor ondan sonra başarılar yazmayım diyorum araya başarılarını beğeniyorum
burdan toplu şekil basarı diledim 😂
burdan toplu şekil basarı diledim 😂
Ula celtinmen ol azcık 😂 rakibine başarılar dilemeyene illaki ceza mı verelim. Lütfen fairplay lütfen 🙃😁