Malesef finalde rakibim sen olamayacaksın boşa debelenme. Rakip olarak karşıma Eren veya sinanı istiyorum😉
Sen finalde olmayacaksın ki hee eğer olursunda senin istemene göre rakip gelmeyecek karşına 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMalesef finalde rakibim sen olamayacaksın boşa debelenme. Rakip olarak karşıma Eren veya sinanı istiyorum😉
Sen finalde olmayacaksın ki hee eğer olursunda senin istemene göre rakip gelmeyecek karşına 😂
Ben güçlü rakip istiyorum karşımda😉onlarla karşılaşmak istiyorum anlamayacak ne var 🤔
He her turda seninle mücadele edelim
Seninle mücadele etmek büyük zevk başkan ❤️
İşte bende diyorum ki senin istemene göre bir rakip gelmeyecek karşına tabi finalde olursan 😂
Ben güçlü rakip istiyorum karşımda😉onlarla karşılaşmak istiyorum anlamayacak ne var 🤔
Kimin güçlü olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz?
İşte bende diyorum ki senin istemene göre bir rakip gelmeyecek karşına tabi finalde olursan 😂
Bak kısır döngüye giriyoruz😅 finalde onlar alacak demiyorum onların olmasını istiyorum diyorum. Şu an en zor rakip olarak onları görüyorum çünki. Zoru da seviyorum 😉
Kimin güçlü olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz?
Karar vermiyorum fikrimi ve gözlemlerimi belirtiyorum. Ve karşılaşmak istediğim rakipleri belirtiyorum. Neden böyle bir çıkışa gerek duydunuz ki?
Karar vermiyorum fikrimi ve gözlemlerimi belirtiyorum. Ve karşılaşmak istediğim rakipleri belirtiyorum. Neden böyle bir çıkışa gerek duydunuz ki?
Anlıyorum sizi. Çıkış yapmadım soru sordum.Tabi ki fikriniz olabilir lakin bunu öteki insanları yermeden yapmalısınız buda benim fikrim. Daha fazla uzatmadan konudan çekilmek istiyorum, iyi günler 🌸
Anlıyorum sizi. Çıkış yapmadım soru sordum.Tabi ki fikriniz olabilir lakin bunu öteki insanları yermeden yapmalısınız buda benim fikrim. Daha fazla uzatmadan konudan çekilmek istiyorum, iyi günler 🌸
Diğer insanlar dediğiniz kişiler acaba benim bu sözlerimle yerildi mi? Gökhan bu söylemlerin hepsini daha önce yaptı kimse gocunmadı yerinmedi burada. Şimdi ben bunları söylediğim zaman neden tepki çekiyorum? Bence de artık uzatmayalım. Sana ve herkese başarılar bu yolda.
Vurduğunuz gol yediğiniz ofsayt olsun 🏆
Diğer insanlar dediğiniz kişiler acaba benim bu sözlerimle yerildi mi? Gökhan bu söylemlerin hepsini daha önce yaptı kimse gocunmadı yerinmedi burada. Şimdi ben bunları söylediğim zaman neden tepki çekiyorum? Bence de artık uzatmayalım. Sana ve herkese başarılar bu yolda.
Oha ben böyle konuşmadım ki finalde x y yi görmek istiyorum en güçlü onları görüyorum diye konu neden bana geldi anlamadım 😂
Şu an gökhan ne alaka sizi anlayamadım. Ben sadece lider olmam üzerine hayaller hayaller diyip güçlü rakip istiyorum demenize karşı soru sordum. Cevabımı aldım fikriniz olabilir tabi ki. Yeterlidir sizin için sanırım
Oha ben böyle konuşmadım ki finalde x y yi görmek istiyorum en güçlü onları görüyorum diye konu neden bana geldi anlamadım 😂
Ozaman bu sistem yoktu dimi? Neyse daha fazla uzamasın konu! Hepinize başarılar!
Şu an gökhan ne alaka sizi anlayamadım. Ben sadece lider olmam üzerine hayaller hayaller diyip güçlü rakip istiyorum demenize karşı soru sordum. Cevabımı aldım fikriniz olabilir tabi ki. Yeterlidir sizin için sanırım
Ozaman bir önce ki mesajınız da öte ki insanları yermeden cümlesini kullanmayacaktınız. Neyse konu çok uzadı. Daha fazla kırıp dökmeden kapansın bu konu.
Ozaman bu sistem yoktu dimi? Neyse daha fazla uzamasın konu! Hepinize başarılar!
Burdakileri yarışmaya çekmek için bana rakip lazım gelin falan yapıyordum gaza getirmeye çalışıyordum onda haklısın hatta o yarışma katılım yetersizliğinden bitti üzücü bir şekilde neyse bir yarışma için tartışmaya gerek yok sanada başarılar
Sen NİYE bu hafta yarışmaya katılmadın ?
Abi görmedim ya bazı konular bende görünmüyor bazen üstte katılamadım ondan