Uzun vadede sistem belirtisi yok. Kasimi kapattık. Aralığa ya nasip.
Yağışlar anlamında var ama galiba.23 ü sonra 27 si ab nin 1005 e kadar inişiyle istanbul ve batı bölgelere iyi yağış vermeye başladı modeller.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUzun vadede sistem belirtisi yok. Kasimi kapattık. Aralığa ya nasip.
Yağışlar anlamında var ama galiba.23 ü sonra 27 si ab nin 1005 e kadar inişiyle istanbul ve batı bölgelere iyi yağış vermeye başladı modeller.
Whisper abi yine döktürmüşsün eski anılardan
Uzun vadede sistem belirtisi yok. Kasimi kapattık. Aralığa ya nasip.
Ne gelirse basimiz üstüne hocam, nasipse yaşar görürüz inşaallah..
Yağış olsun ama yağmur ama kar
İyi günler başkan. snnmelih hosgeldiniz
Whisper abi yine döktürmüşsün eski anılardan
Eski yazıları sitede yer değiştirme ediyorum abim yeni yazmadım ama okunmamışsa yenidir
Herkese selamlar 👋
Herkese selamlar 👋
Aleykumselam Arda
Gençler forumdaki yazılarımın forumdaki kişiler tarafından kopyalanıp şahsi bir tahminmiş gibi paylaşıldığını görüyorum.
Alıntı yapma , aynı veriler üzerinden yorum yapma konusunda bir sakınca yok lakin bazılarımız işi abartıyor. Dikkat edelim lütfen 👍🏻👍🏻
Hepimizin klasik kısır döngüsü 🤪🤪😜😜
Angora tadı tuzu da orada zaten
Angora tadı tuzu da orada zaten
Aynen öyle ben şunu farkettim sistemi yaşamaktan çok takip etmeyi seviyorum sistem yaşanırken bile yeni sistem kovalaıyoruz 😂
Aynen öyle ben şunu farkettim sistemi yaşamaktan çok takip etmeyi seviyorum sistem yaşanırken bile yeni sistem kovalaıyoruz 😂
Bu sene kanser olabiliriz 😬
Bu sene kanser olabiliriz 😬
Alıştık sıkıntı olmaz 🙅♂️
Dolar 11.2 tl civarında Euro 12.7 tl gram altın 670 🥴
Dolar 11.2 tl civarında Euro 12.7 tl gram altın 670 🥴
Tam ben yazacaktım
Bugün ders çalışmaya başladığımda dolar 10.48’di