Bütün yazdığın mesajları tekrardan oku , burada oyun yarışmada oluyor .
Ne oyunu abi ne diyon sen ya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBütün yazdığın mesajları tekrardan oku , burada oyun yarışmada oluyor .
Ne oyunu abi ne diyon sen ya
Noldu abi yine başladınız yine benim üzerime oynamaya hayır ne alıp veremediğiniz var benle anlamadım ki ya düzelirsin felan hayırdır abi neyimi beğenmedin sen benim.
Burada ne demek istedin anlamadım
Ne yani sistem alamıcakmıyız yani şimdi biz kıyılar olarak
Bunu yazarsan ve geçen senelerde hep böyle yazıyordun o yüzden dedim bende
Burada ne demek istedin anlamadım
Abi orda demek istediğim şey yine benim üzerime oynamanız daha bişry yapmadım ki neyimi gördün de neyimi düzeltiyim abi allah aşkına yapmayın ya siz böyle yaptıkça beni siteden soğutuyosunuz ya
winter is comming kardeşim biraz heyecanlısın anlıyoruz ama her paylaşıma olumsuz yorum atma hiç sistem gelmicekmi hiç kar göremicekmiyim gibi laflar demen hoş olmuyor hep beraber takip ediyoruz hepimiz istiyoruz kar yağmur olsun aksiyon olsun biraz sabırlı olalım
Bunu yazarsan ve geçen senelerde hep böyle yazıyordun o yüzden dedim bende
Abi ben burda bilmediğim için sormuşum alamıcakmıyız diye ne var bunda abi allah aşkına yapma ya
Erdal hocam en son Şubat sisteminde bile ilk kar damlası düşene kadar sitedeki hocaları çıldırtmıştınız 😂
Abi orda demek istediğim şey yine benim üzerime oynamanız daha bişry yapmadım ki neyimi gördün de neyimi düzeltiyim abi allah aşkına yapmayın ya siz böyle yaptıkça beni siteden soğutuyosunuz ya
Bak şimdi biz kar yağacak dedik diye kar yağmaz
Atmosfer neydi kataoik
Yağmaz dedik diyede yağmayacak anlamına gelmez
Sen sürekli umutsuz yazıyorsun .
Sizlerde böyle yapınca bizlerde ve en başta ben siteden soğuyorum bak konu açmıyorum tahmin yapmıyorum neden bizde böyle soğuyoruz .
Yaptığımız tahmin tutar tutmaz o başka .
Abi ben burda bilmediğim için sormuşum alamıcakmıyız diye ne var bunda abi allah aşkına yapma ya
Adam yazmış izlanda sistemi kar için uygun değil diye
Tezkereyi aldın mı Askerlik bitti mi.
Tamam abi daha fazla uzamasın konu bende bidaha sormam bişey olur biter. Hayırlı geceler herkese.
Tezkereyi aldın mı Askerlik bitti mi.
Bitti abi.
Bitti abi.
Gözümüz aydın şükür kavuşturana
Gözümüz aydın şükür kavuşturana
Sağol abi.
Herkese selamlar iyi geceler dilerim