141 yıllık geriye dönük tahmin tutarlığı ne kadar doğru ben çözemedim.
384 saat ilerisinin tutarlığı olmadığı gibi 141 senelik tutarlılık da benim için fazla önem taşımaz .
141 sene öncesine ihtiyaç yok 20 25 sene geriye gidelim reis
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur141 yıllık geriye dönük tahmin tutarlığı ne kadar doğru ben çözemedim.
384 saat ilerisinin tutarlığı olmadığı gibi 141 senelik tutarlılık da benim için fazla önem taşımaz .
141 sene öncesine ihtiyaç yok 20 25 sene geriye gidelim reis
Hayırlı geceler demişim halen burdayım bu sefer ciddi ALLAH a emanet olun .
Yarına görüşmek üzere
Aleykumselam , hayırlı geceler herkese.
ağrı dağının 1975 te çekilmiş bir fotosu vardı bende kaybettim onu bulursam şimdikiyle kıyaslardık o kadar baktım netten bulamadım akıl tutulması yaşardık hepimiz o fotoğraf gözümde canlanıyorda abi fena erime var 30 seneye buzul bitecek diye içimde bir his var bilmem katılırmısınız elbet bitecek o buzul en azından yavaşlatabilsek oda mümkün değil gibi
Kaç milyar metreküp buz. 30 senede mi eriyecek 🙄🙄. Bilemedim. İnsanlar her şeyi çok abartıyor. Küresel ısınma için devletler seferberlik ilanı başlatıp bir çözüm bulmaya çalışsalar... Zararın neresinden dönersek kardır. Ama bu abartılan kadar değil. Saçma medyanın uyduruk ve bilimsellikten fazlasıyla uzak haberleri gibi değil.
Günaydın herkese hayırlı pazarlar
Günaydın. Hayırlı sabahlar.
Günaydın millet. Hayırlı sabahlarr
Sahutt akşam son 30 yılda ki buzul anomalisine bakayım buraya atarım.
Hayırlı günler arkadaşlar.
Sahutt akşam son 30 yılda ki buzul anomalisine bakayım buraya atarım.
1987 den 2015 e kadat 28 yılda % 39 erime tespit edilmiş afyonkarahisar kocatepe universitesi araştırma yapmış. 2015 ten sonraki erime belirsiz 2015 ten sonra ısınma dahada hızlı erime konusunda bilgi verilmemiş
Buzul daha cok derinlik kaybediyor kalınlığından yiyor aşağı sarkan saçaklarda cok aşırı derecede kayıp yok gibi dursada yıldan yıla oda çekiliyor derinlikte yok oluyor kaynakta atıcam bi bak istersen
Cilo dagğnda ise durum dahada beter aşırı derecede vahim
SameT. Benim bakacağım site daha ayrıntılı
Ve de ülkeyi değil küresel çapta inceliyorlar.