- Resmi Gönderi
:)) şaka gibi fotoğrafı silermisin reis düzgün fotoğraf bakıyorum
Sildim siteden..Sadece görevliler görüyor ve komple siliyor onu demek istedim.Normalde görünmüyor yani
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur:)) şaka gibi fotoğrafı silermisin reis düzgün fotoğraf bakıyorum
Sildim siteden..Sadece görevliler görüyor ve komple siliyor onu demek istedim.Normalde görünmüyor yani
fotoğraf yok reis var ama yok hepsi pasif ... o yüzden şimdilik atamıyorum reis oturduğum yerde boş alan olmadığı için foto atsamda hoş durmaz bakariz bi ara
başka yok bunu atalım bursa kent merkezi 92 cm
Ne muhabbet dönmüş be kırmızı kabloyu kesseydiniz ya bu arada 2. Olabilir ona bakın
Kar yağsa da yuvalansak.
Ne muhabbet dönmüş be kırmızı kabloyu kesseydiniz ya bu arada 2. Olabilir ona bakın
Sen bu işi biliyon mustafa28
Afyonkarahisar Çay ilçesinden birde ben fotoğraf paylaşayım.
Ocak 2021
2100 yılında dünyanın ortalama sıcaklığı 26 olur mu deniz seviyesi 65 metre yükselir mi
selamlar...
aksam mesaisi baslamis anlasilan
selamlar...
Aleykum selam
2100 yılında dünyanın ortalama sıcaklığı 26 olur mu deniz seviyesi 65 metre yükselir mi
Nerelere gittin Salih? Az zamanı yaşayalım ilerisini o zamaniın insanı düşünsün
Bana uzak o tarih yav
selamlar...
Aleykumselam abim
Aleykum selam
Hayırlı akşamlar herkese
Herkese hayırlı akşamlar 12 saat ders 🥵
bursa 1981- 2010 arası ağustos ayı sıcaklık ortalaması : 24.5 derece 2021 ağustos ayı
gerçekleşen sıcaklık ortalaması ise 26.4 derece eylül ayı ortalamada çıkacak yüksek ihtimal
mgm sitesinde şehir bazlı ortalama sıcaklığa bakarken 1981 2010 arası ortalama sıcaklık değerleri yok paylaşılmamış mgm şehir şehir için 1927 2020 arası ortalamayı baz alıp onu paylaşmış
1981 -2010 arası şehir bazlı aylık ortalama sıcaklık değerleri lazım hiçbiryerde yok bulamadım
2017 7 Ocak İstanbul Ataşehir