- Resmi Gönderi
Günaydın hayırlı sabahlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın hayırlı sabahlar
Sosyal medyada Accuweather'in kış tahminini sızdırdığı yönünde paylaşımlar var. Hatırlıyorum geçen sene de böyle bir paylaşım yapılmıştı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gerçek olmasa bile güzel
Efsane-Semih böyle bir tahmin görmek sürpriz olur mu peki hocam?
Hayırlı günler herkese.
arıtma tesisleri hayat kurtarıyor . ankara toplam baraj suyu % 10. bitik tüketilen suyun büyük bir bölümüni arıtıp tekrar kullanuma sunuyorlar. bu şekilde çark dönüyor arıtma tesisi olmasa perişan .geri kalan su ihtiyacıda kısmen baraj yada yer altı kaynaklarıdan sağlıyor. RTE açıklama yaptı. kurak olan şehirlere su hattı döşeyip aktarma yapıcaz diyordu
hakkaride 600 bin dönüm tarım arazisi kurumuş çiftçi perişan durumda. van gölünün suyuda 2 km çekilmiş. yaz mevsiminde buğarlaşma yağışın 4 katı düzeyinde . korkunç bir buğarlaşma varmış.
Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz.Hayirli günler HS ailesi.
Büyük hevesle başladığım ama dershane ve okul ile neredeyse unuttuğum kendi dünya haritamı yarım da olsa paylaşmak istedim
Ordu fatsa'da kırmızı kütle var
sıkıntı yok sinan reis yağdı dediyse yağmıştır.
Ben Şehir adı vermedim ama yağdı
abi bünyaminde bir tuhafya eylül ayı için diyordu 2 derece altında geçircek dedi marmarayı toplamda ortalamada geçti.yağış konusunda tutturdu eyw. şimdide diyorki ekim toplamda 3 derece altında geçecek diyor olurmu olabilir tabi. ama 3 derece alti demek ciddi soğuk geçicek demek bakalım. yağış konusunda ekim dahada kötüye gitti diyor aşırı kurak özellikle ege aşırı kurak geçicekmiş. ne bileyim ekim 10 15 arası sıcak atak var diyor biraz. biz ise o aralıkta soğuk atak bekliyoz model farkı var sanırım
2000 HS Kazanmak isteyen adaylar spor konusuna yarışmamız vardır
Özellikle son bir kaç saattir ülkemizde de sosyal ağlar haricinde pek çok siteye erişim sağlanamıyor. Türk Telekom kaynaklı olduğu iddia edilse de firma böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade ediyor. Aslında problem iki ayaklı bir süreçte yaşanıyor.
Gelen bilgilere göre dünyanın en büyük DNS, bulut ve statik içerik sağlayıcısı konumunda olan Akamai’nin sistemlerinde bir sıkıntı olduğu ifade ediliyor. Bu platformdan hizmet alan ülke çapındaki kuruluşlarda da haliyle sıkıntı yaşanıyor. Türk Telekom bunlardan birisi. Problem ne kadar sürecek veya ne kadar ciddi herhangi bir bilgi yok. Gerek sosyal ağlardaki gerekse genel erişim hizmetlerindeki problemin önümüzdeki saatlerde de devam etmesi bekleniyor.
yine sıcak atak geliyo