- Resmi Gönderi
Bende hayırlı akşamlar diliyorum
Hayırlı akşamlar dayı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBende hayırlı akşamlar diliyorum
Hayırlı akşamlar dayı
Bende hayırlı akşamlar diliyorum
iyi akşamlar reiz uludağ muhabbeti açasım var reis içim içimi yiyor
Öyle olması lazım tabii. Yok bunları yazma sebebim adamlar sıcak olmayacak artık diyor. İstanbul gündüz 13 14 gece 8 9 a inecek diyor. 300 saat var daha be vicdansız
Onlar hayal dünyasında yaşamaya devam etsin o zaman :))
Onlar hayal dünyasında yaşamaya devam etsin o zaman :))
İnsanları galyana getiren, gereksiz ve anlamsız uyarılar yapan çok kişi var sosyal medyada ya. Girilmiyor sosyal medyaya sırf bu yüzden
İnsanları galyana getiren, gereksiz ve anlamsız uyarılar yapan çok kişi var sosyal medyada ya. Girilmiyor sosyal medyaya sırf bu yüzden
Tabii ki zaten forumlar bu yüzden var gel bak gör burada modelde ne varsa o yazılır ona göre yorum yapılır
Tabii ki zaten forumlar bu yüzden var gel bak gör burada modelde ne varsa o yazılır ona göre yorum yapılır
Kesinlikle. Bu yüzden buradayız hepimiz.
Amy Butler, Judah Cohen, Scott Duncan, Simon Lee gibi bu işte duayen olmuş isimleri takip ediyorum. Sayfalar kaliteli. Bir şeyler öğrenebiliyorsun. Tavsiye de ederim meraklısına
2600 saat sonra CFS ne vermiş diye baktıklarını da hiç görmedim Tweetlemezler yani bunu. Bundan çıkarım yapmazlar en azından
Hayırlı geceler.
Hayırlı Geceler Herkese
Yaklaşıyor Yani Winter İs Coming
Anıtkaya da Sıcaklık tepe üstü,sobayı yakacak gibiyiz Şaka derim ama küçük çocuğu veya yaşlısı olan, hastası olan yakar eminim.
13 derece hissedilen 9 ..Az inceden bir yağış var.
Herkese hayırlı geceler
Selamun Aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler . Çalışan okuyan gezen herkese kolay gelsin bugün yapacakları işlerde başarılar diliyorum.
Selamun Aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler . Çalışan okuyan gezen herkese kolay gelsin bugün yapacakları işlerde başarılar diliyorum.
Aleyküm selam hayırlı günler Reyizzz.
Anıtkaya da Sıcaklık tepe üstü,sobayı yakacak gibiyiz Şaka derim ama küçük çocuğu veya yaşlısı olan, hastası olan yakar eminim.
13 derece hissedilen 9 ..Az inceden bir yağış var.
Ben derim Anıtkaya kayak sezonuna hazırlanır diye
Ben derim Anıtkaya kayak sezonuna hazırlanır diye
Kaymaya bekleriz.