Hayırlı akşamlar..
Dil konusunda kullandım ama atalım zaman geçmiş üzerinden
Bİz de bir yeri gösterirken "ağurda" deriz onun gibi olmuş aynı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı akşamlar..
Dil konusunda kullandım ama atalım zaman geçmiş üzerinden
Bİz de bir yeri gösterirken "ağurda" deriz onun gibi olmuş aynı
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar
Selamın aleyküm herkese iyi günler
Selamun Aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler .
Günaydın
Günaydınn, hayırlı sabahlar 🌸
Hayırlı günler hayırlı sabahlar
Aleykumselam..Herkese hayırlı günler
Gfs yeni güncelleme de ne yapmış ya öncekinde soğuktu şimdi sıcak iyice karıştı 🤦🏻
Gfs yeni güncelleme de ne yapmış ya öncekinde soğuktu şimdi sıcak iyice karıştı 🤦🏻
yaz sıcakları geri geliyor U dönüşü yapmış bildiğin
Normal değil mi? Kışın dahi bu sistem az çok belli artık diyebildiğimiz saatler 180 ve altı. Değişiklik göstermesi normal. 240 250 li saatlerde şu an sistem. Daha önceden dahi sisteme garanti gözüyle bakanlar vardı.
Ben birkaç senelik model takibime dayanarak şöyle yorumlarım GFS yi
168 H = Sistem az çok bellidir. %80 olasılıkla güç kazanarak veya kaybederek gelir
240 H = Verilen senaryolar denemedir.Güncellemeler öncekine göre sıcak veya soğuk senaryo denemesi yapabilir. Senaryonun ana fikri %60 olasılık ile gerçekleşir
384 H = Gösterilen sistemlerin gelme olasılığı %20 dir
SAYILARI KENDİME GÖRE VERDİM.
Sahutt ben gfs veya ecmwf nin sistem verdiği saatlere bakıyorum + destekleyen veri varsa yüzdelik değer veriyorum
Bende hayırlı akşamlar diliyorum
Bende hayırlı akşamlar diliyorum
Hayırlı akşamlar abi
Sahutt ben gfs veya ecmwf nin sistem verdiği saatlere bakıyorum + destekleyen veri varsa yüzdelik değer veriyorum
Öyle olması lazım tabii. Yok bunları yazma sebebim adamlar sıcak olmayacak artık diyor. İstanbul gündüz 13 14 gece 8 9 a inecek diyor. 300 saat var daha be vicdansız