- Resmi Gönderi
Aleyküm hayırlı günler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAleyküm hayırlı günler
abiler okula başladım
abiler okula başladım
Hayırlı olsun Salih.
Yasin71 hoş geldin😊
Hoşbuldumm abi 🤗
Batı Karadeniz’in en eğlenceli festivali Kozlu Müzik Festivali, 24-25-26 Eylül 2021’de Zonguldak Kozlu’da...
Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Kozlu Müzik Festivali 2021 yılında Karadeniz’in eşsiz doğasıyla birlikte müzikseverleri sınırsız eğlence ve müzik ile buluşturmayı amaçlıyor. Kozlu Müzik Festivali, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden Zonguldak’ta yeşilin ve mavinin buluşma noktasında keyifli bir kamp deneyimi ve festival heyecanını sunmak için katılımcılarını bekliyor.
Sınırsız müzik ve eğlencenin buluşma noktası olacak festival, 24-25-26 Eylül 2021 tarihlerinde düzenlenecek ve doğa manzarasıyla birleşen müziğin keyfini çıkarmak İsteyen konuklarını ağırlayacak.
24 Eylül
Pinhani
Emir Can İğrek
Anıl Piyancı
Perdenin Ardındakiler
Çağan Şengül & Yasir Miy
25 Eylül
Manga
Gazapizm
Ozbi
Niyazi Koyuncu
Kendimden Hallice
26 Eylül
Sagopa Kajmer
Pera
Selçuk Balcı
Cihan Mürtezaoğlu
Mary Jane
Aleykumselam, hayırlı günler herkese.
abiler okula başladım
Sana ve tüm öğrenci arkadaşlara başarılar
Okuldan o kadar uzak kalmışım ki eve gelince sanki 40 ton taşımışım gibi hissediyorum :D Üniversite sınav yılı olduğu için ders çalısacak zamanı da pek bulamıyorum artık bir düzene sokma zamanı geldi
İstanbul için kar tarihi versek mi ?
@Normaldurcam ismini düzelt istersen salih
İstanbul için kar tarihi versek mi ?
Şimdi 20 - 25 Aralık dersen efsane olursun😅
Şimdi 20 - 25 Aralık dersen efsane olursun😅
Neden kopya verdin
kasım ayında bursaya kar yağdığı oldu ee tabi eskilerden bazı seneler yağıyordu.azda olsa
aralık ayında düşebilir 2002 olması lazım kasımda yağdıydı. bir daha hatırlamıyorum belki yağmıştır. istanbulada o dönem yağmış olabilir. havadada olsa
eee tabi şimdi .) aralık ayı bile zora girdi boş geçebiliyor . şans umut var
Kar Haberini
Yaşayan Efsane Amatör Tahminci Efsane-Semih den okumak ve duymak çok güzel olacak ...
siberian Tiger vardi burda