- Resmi Gönderi
siberian Tiger vardi burda
Var hala. Kerem Ökten
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursiberian Tiger vardi burda
Var hala. Kerem Ökten
Yaşımı çok almamış olsam da ben hiç bu kadar keskin bir mevsim geçişi görmemiştim. 1 gün içinde mevsim değişti bildiğin 1 eylül-2 eylül arası
Yaşımı çok almamış olsam da ben hiç bu kadar keskin bir mevsim geçişi görmemiştim. 1 gün içinde mevsim değişti bildiğin 1 eylül-2 eylül arası
bursa dün 35 dereceyi gördü perşemde günü 18 derece 17 derecelik birden ani düşüş olabiliyor özellikle bunun örneğini geçen senede yaşadık ocak ayında 22 23 dereceden. 4-5 gün içinde gündüz 0 1 derecelere kadar düşmüştü bursa. yani 4-5 gün içinde 22 derecelik düşüş yaşamıştık. birden düşüyor birden ısınıyor makas aralığı fazla .dengesizlik var.
Yaklaşık 10 dakika önce Ordu'ya da böyle bir yağış oldu sabah yanıyorduk şimdi üşüyoruz
Yaklaşık 10 dakika önce Ordu'ya da böyle bir yağış oldu sabah yanıyorduk şimdi üşüyoruz
Karadeniz’de normal bir gün ne zaman ne olur bilemezsin
Ülke genelini takip etmekte fayda var Sahutt
Ülke genelini takip etmekte fayda var Sahutt
Hangi konuda hocam?
Ula bu neeee 😳
Sahutt her sene artık çok değişik geçebilir .
Sahutt her sene artık çok değişik geçebilir .
Belli olan tek şey değişmekte olan bu iklimde bizim bölgeye soğuklar girerken kar seviyesinde olsa dahi aşırı bir şekilde kırpılıp girmesi. Sebebini de çok bilmiyorum açıkçası
Belli olan tek şey değişmekte olan bu iklimde bizim bölgeye soğuklar girerken kar seviyesinde olsa dahi aşırı bir şekilde kırpılıp girmesi. Sebebini de çok bilmiyorum açıkçası
Ben biliyorum da anlamaya çalışıyorum tam olarak.
Nerelerdesin
Hayırlı geceler herkese.
Hayırlı geceler herkese.
Hayırlı geceler.