Geçmiş olsun abi
Sohbetimiz Bol Olsun! - Sonbahar Sezonu
-
Sahutt -
8 Eylül 2021 20:30 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Bu haberi okuyun sonra yorumlarınızı bekliyorum .
Trajikomik haber .
-
Trajikomik haber .
Klasik türk medyası yine başlamışlar erkenden konuşmaya 🤦🏻
-
Trajikomik haber .
harbiden trajikomik sabit şaşarım böyle bir haber olmasa standart. o olcak bu olacak yok 2004 kışı geliyor yok istanbul 87 geliyor. cart curt kışın dua ediyoruz ya kar yağsın diye başlamışlar şimdiden :D
-
Trajikomik haber .
Haber yapmaya çalışıyorumdur 😂
-
Daha yeni girdik sonbahara adamlar kar ne.zaman yagacagini söyleyecek yakında
-
- Resmi Gönderi
İlla ki tutacak bir gün bu haber😅 ve yine onlar başarılı olmuş olacak. Biz amatörler bir hiç olmaya devam🥶
-
İlla ki tutacak bir gün bu haber😅 ve yine onlar başarılı olmuş olacak. Biz amatörler bir hiç olmaya devam🥶
Nasreddin Hoca'nın göle maya çalma muhabbeti gibi "ya tutarsa ?" 😂😂
-
- Resmi Gönderi
Nasreddin Hoca'nın göle maya çalma muhabbeti gibi "ya tutarsa ?" 😂😂
Aynen öyle medya her sene böyle zaten😅 biz diyince dalga konusu oluyoruz. 2024 de buzul çağı olacak diyoruz kimse inanmıyor 🙄😅
-
Ekim ilk haftasi bitiminde kartepelik hava olaylari yasanma ihtimali var.
-
- Resmi Gönderi
İnşallah semih🤞🤞
-
3 cm kar yağar sıcaklık gündüz 2 derece olur son dakika : istanbula 3 cm kar yağdı sıcaklık 2 derece son 10 yılın en soğuk sistemi yoğun kar devam edecek son 10 yılın en şiddetli soğuğu geldi diye lanse ederler aslında klasik kar sistemi bir esprisi dahi yok böyle haberleri çok görüyoruz kahvede oturan necmi abi bile inanmaz bu tür asparagas haberlere hep böyle bunlar habercilik anlayışları farklı objektif değiller yada görmek istediklerini görüyorlar bu mesafeden sonbahara daha yeni girdik dur bi kardeşim taşlar yerine otursun ne oluyoruz kasım aralık bi gelsin
-
- Resmi Gönderi
İnşALLAH hocam
-
Windows 11'e geçtik bakalım hayırlısı olsun İlk deneyimler güzel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Güzel bir gün oldu benim için şimdi dinlenme zamanı hayırlı geceler, İnşaALLAH sizlerinde günü güzel geçmiştir.
-