Yasin71 eğer yaz ilkbahar ve yaz zamanında da aktif olsaydın, şu an usta üye, ya da emektar üye olmuştun.
Sohbetimiz Bol Olsun! - Sonbahar Sezonu
-
Sahutt -
8 Eylül 2021 20:30 -
Kapalı
-
-
Yasin71 eğer yaz ilkbahar ve yaz zamanında da aktif olsaydın, şu an usta üye, ya da emektar üye olmuştun.
Evet doğru söylüyorsun ama ben kış bittiği an buranın yolunu unuttum 😂 biraz soğukçuyuz ılıkla aramız yok ya mesela iliklerime kadar donmak istiyor bu bünye
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
sonbaharin kalan gunlerinde kurak havalara devam.sicakliklar mevsim normalleri ve alti olacak.
Soguk ve kurak olan sonbaharlarin ardindan gelen kislar sert oluyor.dipnot.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. görünüm malesef vahim
-
sonbaharin kalan gunlerinde kurak havalara devam.sicakliklar mevsim normalleri ve alti olacak.
inş reis bu kış kurak geçerse fişi çeker bir çok yer
-
Emeğinize sağlık Hocam, Bilgiler için teşekkür ederiz.
-
>>>WinteR<<< hocam geçmiş olsun
Onun dışında foruma yeni katılanlara hoş geldin diyorum
Ekstradan aramıza yeniden dönenlere de hoş geldiniz diyorum
Uzun zaman girmeyince böyle oluyor ah lise ah
Teşekkür ederim saol kardeşim.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. görünüm malesef vahim
Fazla değişiklik gösteren bir ürün. Sana tavsiyem Noaa sitesinden fenomenleri kendin seçip bir sinoptik oluşturman. Bilmiyorsan ve öğrenmek istiyorsan yardımcı olabilirim..
-
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar. Arkadaşlar nasılsınız keyifler yerinde mi.?
-
Aleyküm selam abi seni gördük daha iyi olduk sen nasılsın
-
Aleyküm selam abi seni gördük daha iyi olduk sen nasılsın
Teşekkürler hamdolsun iyiyiz. Biraz kalbi zorluyor corona onun haricinde sıkıntı yok. Allah tüm hastalara şifa versin
-
- Resmi Gönderi
Sıkı takipteyiz hem seni hemde sonbaharı hocam
-
Teşekkürler hamdolsun iyiyiz. Biraz kalbi zorluyor corona onun haricinde sıkıntı yok. Allah tüm hastalara şifa versin
Abi Allah acil şifalar versin inşallah. Bol bol c vitamini al dinlen güzelce. İzolasyon ekiplerinin verdiği ilaçlardan kullanıyor musun abi ?
-
Hayırlı akşamlar dostum, dikkat et kendine biz iyiyiz de senin durum da iyiyse Şükür.
-