Abi Allah acil şifalar versin inşallah. Bol bol c vitamini al dinlen güzelce. İzolasyon ekiplerinin verdiği ilaçlardan kullanıyor musun abi ?
Allah razı olsun kardeşim. Hayır şuan ilaç kullanmıyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi Allah acil şifalar versin inşallah. Bol bol c vitamini al dinlen güzelce. İzolasyon ekiplerinin verdiği ilaçlardan kullanıyor musun abi ?
Anladım abi aman ilaca falan girme annemin gözleri çok kötü oldu onları kullandı az kalsın gözlerini kaybediyordu, aşın falan varsa girme ilaç işine, en kısa zamanda atlatırsın umarım.
Teşekkürler hamdolsun iyiyiz. Biraz kalbi zorluyor corona onun haricinde sıkıntı yok. Allah tüm hastalara şifa versin
Geçmiş olsun >>>WinteR<<< hocam inşallah kısa sürede atlatırsınız daha fazla sıkıntı çekmeden. Allah şifalar versin.
Hayırlı geceler.
Geçmiş olsun >>>WinteR<<< hocam inşallah kısa sürede atlatırsınız daha fazla sıkıntı çekmeden. Allah şifalar versin.
Teşekkür ederim çok saol amin.
Hayırlı geceler.
Hayırlı geceler hocam. Size ve tüm ye
sonbaharin kalan gunlerinde kurak havalara devam.sicakliklar mevsim normalleri ve alti olacak.
Soguk ve kurak olan sonbaharlarin ardindan gelen kislar sert oluyor.dipnot.
Hadi inşallah güzel bir kış
hayırlı geceler geceler herkese
reiz puanın esprisi nedir ? ne işe yarar görüntümü sadece?
Bir üst üyelik için lazım oluyor .
Hayırlı geceler herkese arkadaşlar 🌹
Bir üst üyelik için lazım oluyor .
yani kıdemlimi oluyoruz
yani kıdemlimi oluyoruz
Evet sırası ile
141 yıllık geriye dönük tahmin tutarlığı ne kadar doğru ben çözemedim.
384 saat ilerisinin tutarlığı olmadığı gibi 141 senelik tutarlılık da benim için fazla önem taşımaz .