Sohbetimiz Bol Olsun! - Sonbahar Sezonu

• bu site çok iyi eline emeğine sağlık kardeşim. ✔

• site muazzam çok beğendim bursa mevsim normali çıkıcak ay sonu görüntü öyle yada 1 tık altı ama çok kurak sitede bazı problemler var örnek ağrı şehrine girdim detayına baktım abi adamlar günlük istatistikleri yarım bırakmış :) geçmiş istatistikler yarım eksik kalmış yada benim pc demi sorun var anlamadım örnek haziran ayı sıcaklık verisi eksik o canımı sıktı zamanla daha çok kavrarız 1981 2010 arası ortm verisi falan yazması harika

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• kuresel isinma nedeniyle soğuk hava dalgalarinin hepsinin her zaman avruoaya gitme ihtimali ve yıllarca gelmeme riski var mı:(

• kuresel isinma nedeniyle soğuk hava dalgalarinin hepsinin her zaman avruoaya gitme ihtimali ve yıllarca gelmeme riski var mı:(

Salih nerden bilelim şimdi biz bunu müneccim dahi bilemez.. Kasım ayından itibaren model takiplerinden belli olur.

• bursa 2021 ocak sıcak ( ocak ciddi derecede sıcak geçmiş ) şubat sıcak ( şubat facia çok sıcak ) mart altında . nisan ortalamada geçmiş mayıs sıcak ( mayıs bayağı bir sıcak geçmiş malesef )) haziran altında temmuz sıcak ağustos sıcak 1981 2010 ortalama verilerini baz alıyorlar

mayısın çok sıcak haziranın serin geçmeside ne bileyim abi :) trajikomik zaten bekliyordum az çok dengeye bak 2010 dan sonra demekki sınıf atlamışız dünya farklı bir döngüye girmiş bu site iyi ama daha iyileride vardır varsa paylaşırsanız sevinirim :)

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Resmi Gönderi

tam olarak menü derken ?

Bizde olanlar diyelim..

Cepten bu şekilde ilerleme var ..Bir göz at

İkinci görselde olan uca tıkla ve açılan sayfalara bir bak

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.