- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler herkese
Hafif ateş kol ağrısı birde halsizlik var şuan ama sabaha göre iyiyim
Bakmak isteyen arkadaşlar
arkadaşın verdiği o siteden 1980 ler ve 1990 lar kış soğuklarına baktım( malum meraklıyız) çıtırdan göz gezdirdim ay sonu ortalama falan genelde soğuk ocak şubat ayı çok soğuk 10 gün 15 gün falan hep kuru soğuklar olmuş yağışada baktım abi yağış gerçekten fenamış 3 günde toplam 80 85 kg yağış almışız kışın ortasında bursada bu nedir ya feci yağıyormuş harbiden yağışın ortalama altında kaldığı ay yok nerdeyse nadir babamın 48 saat 72 saat aralıksız yağmurlar yağıyordu demesi doğruymuş nerden nereye gelmişiz arkadaşa çok teşekkür ediyorum böyle bir site sunduğu için eksik verileride ekleseler süper olucak tüm merakımı gideriyor site
arkadaşın verdiği o siteden 1980 ler ve 1990 lar kış soğuklarına baktım( malum meraklıyız) çıtırdan göz gezdirdim ay sonu ortalama falan genelde soğuk ocak şubat ayı çok soğuk 10 gün 15 gün falan hep kuru soğuklar olmuş yağışada baktım abi yağış gerçekten fenamış 3 günde toplam 80 85 kg yağış almışız kışın ortasında bursada bu nedir ya feci yağıyormuş harbiden yağışın ortalama altında kaldığı ay yok nerdeyse nadir babamın 48 saat 72 saat aralıksız yağmurlar yağıyordu demesi doğruymuş nerden nereye gelmişiz arkadaşa çok teşekkür ediyorum böyle bir site sunduğu için eksik verileride ekleseler süper olucak tüm merakımı gideriyor site
Yakın zamanlı tahminleri tutturamadım ama kış ayında yaptığım tahmin tutmuş hadi böyle devam
mustafa28 bu senede bekleriz kardeşim tahminlerini tutarlılığına bakarız beraber :))
Yakın zamanlı tahminleri tutturamadım ama kış ayında yaptığım tahmin tutmuş hadi böyle devam
bu kış ne olacak dersin gerçi daha erkende ufukta varmı birşeyler olumlu yönde
Selamünaleyküm, iyi aksamlar Havaların sesi. Az daha beklemeye devam. Sonrası iyi bir kıs sezonu olsun insaallah.
Aleykumselam, hayırlı akşamlar herkese.
Selamünaleyküm, iyi aksamlar Havaların sesi. Az daha beklemeye devam. Sonrası iyi bir kıs sezonu olsun insaallah.
Ve aleyküm selam. Amin inşallah...
bu kış ne olacak dersin gerçi daha erkende ufukta varmı birşeyler olumlu yönde
Doğunun kışı olacak dedim 2020-21 kışı sonunda sanırım yağmur bakımından da öyle gidiyor böyle kışın soğuklar iyi girerse Doğu kıyılar erken havada kar görür Aralık başı gibi iç bölgeler için soğuk fazla ama yağmur az hatta hiç yok gibi Ekim sonuna doğru ne olur bilemem
Hayırlı akşamlar
Reis sahalara dönmüş
beyler ay sonu sıcaklık ortalaması alırken hangisini baz almalıyız?
SameT. Cevabı biliyorum ama beyler dediğin için cevap veremeyeceğim 😅