SameT. Cevabı biliyorum ama beyler dediğin için cevap veremeyeceğim 😅
:)) ne diyeceğimi bilemedim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSameT. Cevabı biliyorum ama beyler dediğin için cevap veremeyeceğim 😅
:)) ne diyeceğimi bilemedim
beyler ay sonu sıcaklık ortalaması alırken hangisini baz almalıyız?
Ortalama sıcaklık gece ve gündüz diye bilirim
malum artık 1981 2010 veri baz alınıyor baz alırken ilk sıramı 2. sıradakimi baz alınıyor arkadaşlar?
Ortalama sıcaklık gece ve gündüz diye bilirim
1 mi 2 mi reis ? net cevaba ihtiyaç var
SameT. Cevabı biliyorum ama beyler dediğin için cevap veremeyeceğim 😅
1 mi 2 mi saadet?
üsttekimi altakimi
üsttekimi altakimi
Kırmızı kablo her zaman işe yarar. Onu kes onu kes. :D
1 mi 2 mi reis ? net cevaba ihtiyaç var
Ortalama sıcaklık Samet. Ben öyle biliyorum.
1 mi 2 mi saadet?
1
valla 2 gibi duruyor baktığımız site 2 yi baz alıyor.. banada sanki daha uygun gibi geldi. .. 1. şık 30 günlük gece ve gündüz ortlama veri sanırım
2.şık gündüzün 30 günlük toplam ortalaması ..
site 2. yi baz alıyor sanki o daha mantıklı gibi .
valla 2 gibi duruyor baktığımız site 2 yi baz alıyor.. banada sanki daha uygun gibi geldi. .. 1. şık 30 günlük gece ve gündüz ortlama veri sanırım
2.şık gündüzün 30 günlük toplam ortalaması ..
site 2. yi baz alıyor sanki o daha mantıklı gibi .
Bir yerde ortalama sıcaklık diye okumuştum ama sen mantıklı geleni yap
göreceli :D sitenin neden 1 . şıkkı baz almayıp 2. şıkkı tercih etmesini anlayamadım acaba meteoroliji örnek kasım ayı sıcaklık ortalamasını verirken hangisini baz alıyorlar.
bünyamin sürmeli acaba hangisini baz alıyor . çok merakettim ya
Bir yerde ortalama sıcaklık diye okumuştum ama sen mantıklı geleni yap
doğrudurda benim için önemli olan meteorolhi mühendisleri ay için ortalama verirken hangisini baz alıyorlar işte
birşey daha buldum ntv sitesine girdim istanbul eylül ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 27 derece diyor ..yani anlaşılıyorki bunlarda 2. şıkkı baz almışlar ...
doğrudurda benim için önemli olan meteorolhi mühendisleri ay için ortalama verirken hangisini baz alıyorlar işte
birşey daha buldum ntv sitesine girdim istanbul eylül ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 27 derece diyor ..yani anlaşılıyorki bunlarda 2. şıkkı baz almışlar ...
O zaman sorunun cevabını bulmuşsun
O zaman sorunun cevabını bulmuşsun
gibi gibi tam değil değişik bir konu 2. yi baz alırken neden 1. sinin baz almamasının sebebi önemli gerçi kendi düşünceme göre 2 side aynı kotun laciverti sayılır kardeşler