Çok şükür iyi, senin nasıl?
Çok şükür yuvarlanıp gidiyoz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok şükür iyi, senin nasıl?
Çok şükür yuvarlanıp gidiyoz
Hayırlı günler herkese..
Yasin71 yuvarlanmaya devam ederiz
Aynı abi yuvarlanmaya devam bakalım ☺️
Nerden yuvalanıyorsunuz, bize de gösterin bizde yuvarlanalım. Eğlencelidir sanırım. :D
Nerden yuvalanıyorsunuz, bize de gösterin bizde yuvarlanalım. Eğlencelidir sanırım. :D
Ahanda burdan aşağıya..
Ahanda burdan aşağıya..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
25 cm var en fazla karmı reis o ben atayımda gör afyona bile hiç bir zaman yağmamıştır atacağım foto zaten kuru soğuk şehri daha çok
25 cm var en fazla karmı reis o ben atayımda gör afyona bile hiç bir zaman yağmamıştır atacağım foto zaten kuru soğuk şehri daha çok
Bana yeter ..Azı karar çoğu zarar derler
Benim gördüğüm kar yağışını ve kar cm lerini sitede sayılı arkadaşlar görmüştür (yaş itibarı ile)
Eski zamanları da düşün sen
Not : Afyon değil orası Anıtkaya.. İklimi de bir başkadır, yağışı da bir başkadır
Bana yeter ..Azı karar çoğu zarar derler
Benim gördüğüm kar yağışını ve kar cm lerini sitede sayılı arkadaşlar görmüştür (yaş itibarı ile)
Eski zamanları da düşün sen
ee tabi eskiden yağıyordu ben çocukken çok yağıyordu 90 lar sonu gibi 2000 ler başı senin yaşında fazla bilirsin tabi abi .şimdi yağışlar az soğuklarda az don sayısı azaldı kar yerde durmuyor ..yahu ben bursanın en alçak yerlerindeydim eskiden ovanın göbeği 30 35 cm yağıyordu 25 20 düz ara şimdi 5 6 7 cm bir ara 2.5 cm yağdıydı 2018 di sanırım hiç yağmadı sadece atıştırmış havada görüldü geçen ocak 2020 de 12. 13 cm yağmış raporlar pederden geliyor ^^ mgm de 13 cm gösteriyordu
yağmıyor reis geçen sene nispeten iyidi kötünün iyisi kar yağarken bir yandanda eriyor hava yumuşak
1992 ocak şubat mart ayına baktım abi akıl tutulması 45 gün soğuk olurmu ya 45 gün boyunca gündüz 0 2 5 8 2 -2 -1 6 4 6 2 7 hep böyle
reis inanmıcaksınız ama benim babam 3 .4 senedir kombi bile yakmıyor 62 yaşında adam kombi yakmıyor ya ayrı evde yaşıyor parasıda var neden yakmıyosun baba dedim kış olmuyor olm soğuk olmuyor artık diyor :D diyorum baba oluyorya biraz ne olması çanakkalede kaldı onlar diyor ^^ 4 senedir yakmıyor kombi kış işi btti artık deyip duruyor
SameT. Eline sağlık..Senden ricam aralara nokta virgül koy.Okurken nefes alamaz hale geliyorum senin mesajların da
İmla kullanmayınca anlamları da zayıflıyor yazdıklarının ve anlaşılması zor oluyor.
SameT. Eline sağlık..Senden ricam aralara nokta virgül koy.Okurken nefes alamaz hale geliyorum senin mesajların da
İmla kullanmayınca anlamları da zayıflıyor yazdıklarının ve anlaşılması zor oluyor.
farkındayım reis cümle karışabiliyor eyw .
farkındayım reis cümle karışabiliyor eyw .
Görsel attın sildin..Yenisi mı gelecek yoksa
Görsel attın sildin..Yenisi mı gelecek yoksa
ne ara gördün reis silerken o kadar hızlı davrandım birde .sağlam bir kar fotosu atıcam
ne ara gördün reis silerken o kadar hızlı davrandım birde .sağlam bir kar fotosu atıcam
Sildin ama çöpü hala duruyor Samet Biz komple silene kadar o kalır orada .
Baska görsel atacaksan ben onu sileyim ..
Ahanda burdan aşağıya..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şöyle bir kar olsa da tepsiyle aşağıya doğru dehşetül vahşet kaysam
Sildin ama çöpü hala duruyor Samet Biz komple silene kadar o kalır orada .
Baska görsel atacaksan ben onu sileyim ..
:)) şaka gibi fotoğrafı silermisin reis düzgün fotoğraf bakıyorum