- Resmi Gönderi
@Salihh daha erken de olabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Salihh daha erken de olabilir
2100 yılında dünyanın ortalama sıcaklığı 26 olur mu deniz seviyesi 65 metre yükselir mi
Evet
selamlar...
aksam mesaisi baslamis anlasilan
Aleyküm selam
Şakacı senii :)))
Sanırım aşı olmayan ilerde nefes alamayacak o duruma geleceğiz gibi :))
istanbul 1981 - 2010 ortalaması ay ay ortalama sıcaklık değerleri merakeden arkadaşlar için
SameT. Win 7 kaldı mı ya :D
Ben hala kullanıyorum
Bende
eskiden xp yüklüydü hep senelerce xp kullandım + wın 7 32 bit 64 yükledim bir sefer sıkıntı yarattı mecbur 32 ye geçtik :D bilgisayar çok pasif 2007 model 2 gb ram var 2 kere ekran tüpü bittiği için değişti tekrar ederse çöpe at dedi adam 2010 da ram yandı
2007 de aldık kaç paraydı 1100 tl mi neydi dolarda 1.50 1.60 dı yada 1.70 sanırım o zamanlar iyidi tabi pc şimdi çok pasif ıntel core işlemci güncelleme dahi yapmıyor tamamen dışlamış dolar 9 tl oldu pc alamıyoruz güzel pc 20 binden başlıyor
SameT. Satayım sana ryzen 5 1600 1050 ti 8 ram b350 anakart 6 k 😂
SameT. Satayım sana ryzen 5 1600 1050 ti 8 ram b350 anakart 6 k 😂
amd ryzenın ısınma problemi var genelde oyun forumunda herkes dert yanıyor 10 larca kez forumda konusunu gördüm AMD ryzen almayın diyorlar amd ryzen eski tarz oyunları desteklemiyor destekleme problemi var o yüzden her zaman INTEL CORE
hiç 4 . 5. Ve 11. Boyutu merak ettiniz mi insanlar hiçbir zaman kavrayamaz çünkü 3 boyutlu dünyamız var sicim teorisi var hatta
SameT. Kimmiş o çok bilmiş arkadaşlar kesin Intel alıp sıvı soğutma takip AMD nin stock fanina laf edenler :)) ki ben kullanıyorum gayet memnunum stock fan gayet yetiyor.
amr reyzeni kötülemiyorum.. defalarca 10 larca kez gördüğüm için forumda o yüzden kafama kazındı günümüz oyunlarında sıkıntı yapmayabilir bilemem ama benim oynadığım oyunda amd kullanan kişi şikayetçi ısınma yapıyormuş vs .. forumda alıyor soluğu o yüzden paylaşmak istedim sende mutlaka görmüşündür zaten amd ile ilgili konuları denk gelmişsindir