Whisper Bir romanın kesitini okuyor gibi hissettim 😅 Eline sağlık 🌸
Sohbetimiz Bol Olsun! - Sonbahar Sezonu
-
Sahutt -
8 Eylül 2021 20:30 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Whisper Bir romanın kesitini okuyor gibi hissettim 😅 Eline sağlık 🌸
Whisper dayının macerası çoktur
Okursaniz başka arkadaşların da yazdıkları vardı sanırım.
-
bi kaç fotoğraf paylaşçam sıkıntı olurmu whisper hocam? .uygunsuz değil normal fotoğraf paylaşmassam çatlarım
-
bi kaç fotoğraf paylaşçam sıkıntı olurmu whisper hocam? .uygunsuz değil normal fotoğraf paylaşmassam çatlarım
Paylaş paylaş sıkıntı Yok.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ilk 3 ü ocak ayı son 3 fotoda şubat ayı abi 2 ay boyunca soğukmu olur çok ilgimi çekti atmak istedim 1992 ocak şubat ayları dehşetül vahşet.
-
- Resmi Gönderi
SameT. Eline emeğine sağlık abim
-
- Resmi Gönderi
ilk 3 ü ocak ayı son 3 fotoda şubat ayı abi 2 ay boyunca soğukmu olur çok ilgimi çekti atmak istedim 1992 ocak şubat ayları dehşetül vahşet.
Eski zamanlar
-
Eski zamanlar
Bu zamanlardan beklentim var yanardağ da patladı işte sibirya güzel kar alıyor
-
sonbaharı sonbahar gibi yaşıyoruz sıcaklık olarak düzenli istikrarlı şeklide tek sıkıntı yağış dışarısı çok güzel tam sonbahar havası
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Okuldan gelirken yaklaşık 20 dakikalık yağmura denk geldim çok güzeldi sakin sakin yağdı
-
Kek kalıbı mı 😅😂
Evettt 😂😂
-
- Resmi Gönderi
SameT. Sitenin adı nedir?
-
SameT. Sitenin adı nedir?
https://www.infoclimat.fr/climatologie-m…2021/duzce.html bu.
fakat bazı şehirlerin verileri eksik mailde attık sabredın diyorlar mgmlede kıyasladım doğru . ufak tefek farklılıklar olabilir geçmişe dair 13 temmuz 2000 43.8 oldu bursada. sitede 44.4 vermiş gibi istasyon farkı var % 95 doğru diyebiliriz.
-