- Resmi Gönderi
Ben her zaman güncelleme atmam hayırlısı bakalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen her zaman güncelleme atmam hayırlısı bakalım
kar duası yok arkadaşlar yağmur duası var ^^
Giresun’da güneş duasına çıktılar fındık kurusun diye 😂
Erken kış ihtimali var mı sezon soğuk geçiyor sanki
Doğuya olur diyorum ya hep hem soğutuyor hem yağışlı 0 a yaklaşırsa havada kar görülür dedim
@Salihh devam edersen sonunu biliyorsun
SnowTime tahmincilerimizin bloglarından bakabilirsiniz değerlendirmelere
gecen sene kemalpasa yolu kapandi ya. araclar mahsur kaldi. ben susurluk cikisindaydim son anda kactim. zaten 2 gune balikesir 12 saatte 40cm 8km disi 1mt yuksek koyler 1.5mt kar aldi. guzel bir yagisti. buradan Sibiryali hocamizida tekrar tebrik edelim 2 gun oncesinden sistemi en ince ayrintisina kadar tahmin etti.
poyraz oluyor ondan oralarda gene az sen köye bi çık bak noluyor evet geçen sene yol kapandı... bursada ise pek birşey yoktu sabit
samet anitkaya degisik bi yer
tahmin edebiliyorum. sen karacabeyin poyrazını yeseydin böyle konuşamazdın
poyraz oluyor ondan oralarda gene az sen köye bi çık bak noluyor evet geçen sene yol kapandı... bursada ise pek birşey yoktu sabit
Her soğuk poyrazdan mı kaynaklanıyor? Hatırladığım kadarıyla Bursa geçen sene en çok kar alan yerlerden biriydi. Pek bir şey yoktu derken anlamadım...
Her soğuk poyrazdan mı kaynaklanıyor? Hatırladığım kadarıyla Bursa geçen sene en çok kar alan yerlerden biriydi. Pek bir şey yoktu derken anlamadım...
yani şöyle pek birşey yoktu derken şubat sisteminde ciddi kar alamadık yani zayıf aldık. oraya oranla pek birşey yoktu anlamında demek istedim batıya vurmuştu sistem
yani şöyle pek birşey yoktu derken şubat sisteminde ciddi kar alamadık yani zayıf aldık. oraya oranla pek birşey yoktu anlamında demek istedim batıya vurmuştu sistem
Anladım. Pek bir şey yoktu derken ben de şaşırdım yani...
seyhuntuna hosgeldiniz.. Hayırlı akşamlar herkese.
seyhuntuna hoş geldiniz ailemize 😊👏
Bir filmden yakalamıştım dedeyi
siteye mail ata ata kolum koptu ::) ne eksik varmış be hatalarda çok adamlar bıktı benden artık dönüş yapmıyorlar direkt hatayı düzeltiyorlar . yoruldum siteyi övdüm ama istanbula yağan yağmuru eklememişler onuda gönderelim bari
sahutt sana aslında site güzel dedim ama işte veriler eksik bazıları sallama rakam .% 100 doğruluğı olan site bulsam para karşılığında bile bakıcam ama genede idare eder fena değil işte adam erzuruma 50 derece koymuş birader :D bu ne kardeşim dedim bozuntuya vermiyorlar çakallar