- Resmi Gönderi
9 da aciklanirdi sıcaklık sonuçları
Kimi zaman 21:30 da kimi zaman 22:00 da açıklanıyor son günlerde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur9 da aciklanirdi sıcaklık sonuçları
Kimi zaman 21:30 da kimi zaman 22:00 da açıklanıyor son günlerde
istanbul 17 derece olmuş max. bursa 22.9
ՏҽӀɑʍմղ ɑӀҽվƘüʍ հɑվıɾӀı ցҽϲҽӀҽɾ
Aleykumselam
ՏҽӀɑʍմղ ɑӀҽվƘüʍ հɑվıɾӀı ցҽϲҽӀҽɾ
Aleykumselam, hayırlı akşamlar.
gfs indirmiş soğuğu 16 ekimde aya göre süper ama değişir
gfs indirmiş soğuğu 16 ekimde aya göre süper ama değişir
Gfs sezonu erken açtı desene.
Gfs sezonu erken açtı desene.
sabit reis. indiriyor işte deneme yapıyor. duygularla oynuyor .10 takla atar o inen soğuk ciddi aya göre fazla ...değişik bir sezondayız yağış yok havalar ortalamalarda ..son 5-6 seneye göre baya serin gidiyor kuru soğuk tarzı.
sabit reis. indiriyor işte deneme yapıyor. duygularla oynuyor .10 takla atar o inen soğuk ciddi aya göre fazla ...değişik bir sezondayız yağış yok havalar ortalamalarda ..son 5-6 seneye göre baya serin gidiyor kuru soğuk tarzı.
Burda yani İstanbul'da iki gündür aralıklı iyi yağış var. Bölgesel olarak değişebilir. Gfs kapıdan baktırır, yazı kışı birbirine kaktırır.
Burda yani İstanbul'da iki gündür aralıklı iyi yağış var. Bölgesel olarak değişebilir.
doğrudur cephesel lazım reis. sistem gelecek bütün marmarayı kaplıcak oradan iç anadoluya konyaya direkt hakkariye kadar sistem dediğin budur yani lokal yağışlar sarmaz beni isminde bile hayır yok . cephesel olmadan kuraklık bitmez komple kapıcak 2 gün yağacak o zaman rahat uyuruz. biz bunu istiyoruz kış yağmuru budur ama nerdee
Gfs paralel akşam güncellemesi 312h de kar vermiş eskişehir kütahya bolu hattına tabi ki inanılmaz düşük bi olasılık ama yine de hayali bile hoş
öyle birşey gelirse heralde ilk olur . kasımda gelse kimse birşey demez çok zor olasılık imkansız değil ama % 2 ihtimal veriyorum
öyle birşey gelirse heralde ilk olur . kasımda gelse kimse birşey demez çok zor olasılık imkansız değil ama % 2 ihtimal veriyorum
Daha önce oldu
Daha önce oldu
hmm. şaşırtıcı doğrudur hocam hatırlayamadım ben bilmiyorum desem daha doğru
Sanırım kestane toplarken kar yağışına şahit oldum ama tam tarihi hatırlamıyorum