- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun! - Sonbahar Sezonu
-
Sahutt -
8 Eylül 2021 20:30 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Sosyal medyada Accuweather'in kış tahminini sızdırdığı yönünde paylaşımlar var. Hatırlıyorum geçen sene de böyle bir paylaşım yapılmıştı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gerçek olmasa bile güzel
-
Sosyal medyada Accuweather'in kış tahminini sızdırdığı yönünde paylaşımlar var. Hatırlıyorum geçen sene de böyle bir paylaşım yapılmıştı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gerçek olmasa bile güzel
Doğruysa benim tahminim 2-0 önde
-
- Resmi Gönderi
Doğruysa benim tahminim 2-0 önde
Doğru değil Mustafa 🙃
-
Doğru değil Mustafa 🙃
O zaman hala 1-0 öndeyim
-
O zaman hala 1-0 öndeyim
Bunu da iptal etmesinler Mustafa, "VAR" dan dönmesin.
-
bu harıtada birçoğu maviyi sever ben ise o koyu yeşilin hastasıyım
-
- Resmi Gönderi
Daha önce oldu
29 ekimde duzcede heryer bembeyaz karli havada bando takimiyla cikmistik biz 2004 olabilir.
-
- Resmi Gönderi
Günaydın. Aşıdan sonra sabah kalktım. Kalkamıyorum. Her yerim ağrıyor. Öksürük de başladı.
gecmis olsun sahutt bir iki gun surecek ama azalarak. genel izlenimim 2. gunde bogaz agrisida yapiyor kimi bunyede
-
- Resmi Gönderi
gecmis olsun sahutt bir iki gun surecek ama azalarak. genel izlenimim 2. gunde bogaz agrisida yapiyor kimi bunyede
Teşekkür ederim hocam. Sabahtan daha kötüyüm şu anda. Gözlerimi açacak halim yok
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. çobankaya bakacak rakım 1750 metre
-
Teşekkür ederim hocam. Sabahtan daha kötüyüm şu anda. Gözlerimi açacak halim yok
Senin aşının içine ne koydular bende olmadı
-
- Resmi Gönderi
Cakma aşı sanırım,su,sabun,sirke falan
Şaka bir yana Mustafa, bünyeye göre etkileri farklı farklı oluyor.
-
Öyle kesin bir çizgiyle Türkiyeyi ayıracaklarını düşünmüyorum
-
- Resmi Gönderi
Aşının etkilerini biliyorsan şayet böyle bir yorum yapmazsın. Bilmiyorsan da araştır.
-