salih hiç gelmiceksin diye kokrtum. evet salih 10 15 ekim arası sıcak var gibi çok değil ama
Sohbetimiz Bol Olsun! - Sonbahar Sezonu
-
Sahutt -
8 Eylül 2021 20:30 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Maalesef başka telden siteye girebildim.Yazdıkların doğru. Tel süs oldu bende
Hayırlı akşamlar herkese.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-
artık geceler ayaz olmaya başladı battaniye yetmiyor yorganı çıkardık . ben çıtırdan kaçıyorum iyi geceler .
-
Herkese hayırlı geceler. Bu arada sosyal medya mefta olunca bizim salona ilk kez geçtim baya güzelmiş. Bizimkileriyle sohbet ettim, iyi insanlarmış 😂
-
birşey dikkatimi çekti . biraz tuhaf olacak ama mesela bir şey yazıyorsın herhangi birşey üst kısmında yazan dakika sanki normal zamana göre daha hızlı ilerliyor gibi geldi bana:):)) whisper hocam doğrumudur benmi yanılıyorum troll değil öyle sezdim. sitenin zaman sayacında probemmi var yoksa bendemi problem var
-
birşey dikkatimi çekti . biraz tuhaf olacak ama mesela bir şey yazıyorsın herhangi birşey üst kısmında yazan dakika sanki normal zamana göre daha hızlı ilerliyor gibi geldi bana:):)) whisper hocam doğrumudur benmi yanılıyorum troll değil öyle sezdim. sitenin zaman sayacında probemmi var yoksa bendemi problem var
🤔🤔
-
- Resmi Gönderi
Ben bir sıkıntı göremedim ama..Sorun teşkil eden bir şey varsa bakarız abim
-
Ben bir sıkıntı göremedim ama..Sorun teşkil eden bir şey varsa bakarız abim
sorun teşkil etmiyorda dikkatimi çekti hocam yazayım dedim yoksa ne olacak sorun değil yani .)
-
- Resmi Gönderi
Cümleten hayırlı geceler 😊
-
- Resmi Gönderi
O anlık oluyor Fakat zaman doğru sıkıntı yok
-
- Resmi Gönderi
Normal de bu saatlerde yatmam gerek yeni arkadaşım bırakmıyor uyumama
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler diliyorum ALLAH ‘a emanet olun .
-
- Resmi Gönderi
Normal de bu saatlerde yatmam gerek yeni arkadaşım bırakmıyor uyumama
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -