Şu zamanlarda yaylada olmak vardı 6 ay
sorma hocam ya yakıcaksın sobanı kış bitine kadar kalıcaksın. 2000 2500 rakımda süper olurdu hem temiz hava hem sakin sessiz doğal duman sis kar ayaz soğuk harika olurdu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu zamanlarda yaylada olmak vardı 6 ay
sorma hocam ya yakıcaksın sobanı kış bitine kadar kalıcaksın. 2000 2500 rakımda süper olurdu hem temiz hava hem sakin sessiz doğal duman sis kar ayaz soğuk harika olurdu
Bir gün nasip olur İnşaALLAH
Bir gün nasip olur İnşaALLAH
hocam o dediğinin olması için ya o tarafta tanıdık biri olacak yada en olmadı ev kiralarsın + sabit işte çalışıyorsan oda olmaz zaten zamanın yok . para ve zaman açısından oldukça sıkıntılı.. ne diyelim
Siftahı yaptık şükür😊😊🏃♂️🏃♂️
hocam o dediğinin olması için ya o tarafta tanıdık biri olacak yada en olmadı ev kiralarsın + sabit işte çalışıyorsan oda olmaz zaten zamanın yok . para ve zaman açısından oldukça sıkıntılı.. ne diyelim
Dedim ya İnşaALLAH kısmet olurda diye , kesin bir kelime demedim gidicem diye
Siftahı yaptık şükür😊😊🏃♂️🏃♂️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bereketli olsun
Zonguldakli67 Abi sevdiğim iki yiyecek yan yana 😋
Zonguldakli67 Abi sevdiğim iki yiyecek yan yana 😋
Ben de çok seviyorum bunları😅 yağmur çok yağıyordu fazla duramadım kestane toplarken. Hava açsın da çuvalla gidicem🏃♂️🏃♂️
Ben de çok seviyorum bunları😅 yağmur çok yağıyordu fazla duramadım kestane toplarken. Hava açsın da çuvalla gidicem🏃♂️🏃♂️
Göndermedin mi bize peki Hatay'a😜😜
Göndermedin mi bize peki Hatay'a😜😜
Yok mu orada😅
Yok mu orada😅
Pazarlık yapma Ercan hocam :-D
Pazarlık yapma Ercan hocam :-D
Bu sene az malesef🙄 sebebi ise burada ki tünel inşaatları. Çoğu kestane ağacı Malesef telef oldu. Onların yerine genç kestane fidanları dikildi başka yere. 10 sene sonra anca ürün verir onlarda
Buraya da atayım şunu.Bir beğeni gelince atmak farz oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burda da bulunsun
Anıtkaya da sıcaklık 3 derece, hissedilen 0.. Sabaha doğru his değilde gerçek sıcaklık 0 dereceye iniyor.
Bir tarafta güneş bir tarafta yağmur ve gökkuşağı 😎
Günaydın HS ailesi
Çok anlaşılmıyor ama solda Boztepe sağa gittikçe hava açıyor