- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler herkese
Gelen cevaplarada kendince kanıtlarla cevap vermiş.Mesela engel atmak yerine ''' tamam konu uzamasın ve üslübumuza dikkat edelim'' diye konuyu tatlıya bağlamak herkezin huzuru için bence daha doğruydu. Çünkü şunu unutmaylımki formda biri hakaret etmediği sürece engel yediğinde diğer birçok kişininde huzuru kaçar.
Okuduğunuz mesajlar var,silinen,sildigim mesajlar var.
Bunu da dikkate almakta fayda var.
hmm pe
Öncelikle konunun daha fazla uzamamasını temenni ediyorum. Bu forum da bu zamana kadar keyfi bir engel atılmadı, atılmaz da! Öncelikle herkes karşısındakine bir yorum yaparken üslubuna dikkat edecek. Ayrıca konu sen haklısın ben haklıyım konusu da değildi. En son konuyu kapatalım dediğim de ise çok üslupsuz bir yorum da bulundu. O mesajları Whisper sildi sanırım. Umarım konuya bir açıklık getirebilmişimdir. İyi günler 🤞
hmm peki silinen mesajlardan haberim yok belliki ağır konuşmuş. Yeterince açıklayıcı oldu teşekkürler.
Bilimsel olarak pastırma sıcağı hakkında net bir tarih yoktur zaten bu bir deyimdir,örnek vereyim Aralık'ta kış başlar Şubat'ta biter bu net bilimsel bir açıklama,son noktayı da koyalım gereksiz tartışmalardan kaçınalım iyi günler herkese 🙂🤞
Hayırlı günler
Whisper dayı goş. Bak ne buldum
İçeriz
Whisper dayı goş. Bak ne buldum
Aha Rize. Az kalmış bitmesine
Çay demliyorum içeyim
Akşamlar herkese , bu akşamlar kimine iyi ,kimine göre hayırlı kimine göre mutlu kimine göre mutsuz .
Akşamlar herkese , bu akşamlar kimine iyi ,kimine göre hayırlı kimine göre mutlu kimine göre mutsuz .
Ben ortaya karışık alayım mümkünse 😊
Hayırlı akşamlar herkese.