- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler olsun
Hayırlı geceler olsun. Bugün iyi yatın. Yarın tahmini bekliyoruz. 🏃♂️🏃♂️
Tahmine gerek yok ben ısrarla Doğunun kışı olacak diyorum şu ana kadar da öyle oldu Ağustos’ta yağmur yağar mı her gün 😂
Aramıza Yeni Katılan Arkadaşlarımız Yarışmamız Vardır Katılımlar Açıktır
Ben Anıtkaya'dayım.
Bana her yol kar tifan Allah'ın izniyle.
Ben hep beklerim,peşin fiyatına taksit fırsatları etmem ..
Yalnız foruma 29 Aralık 2020 de katılmışım daha bir yılı doldurmadık ama iyi rütbe atladık 😀
Kış tahminimde kullandığım parametreler makaleler veriler :
-El Nino , La Nina ve stratosferik ani ısınma;Gözlem kaydına göre yeniden değerlendirme
Amy H.Butler
Lorenzo M.Polvani
-Poleward eddy ısı akısı anomalileri ile Arktik deniz buzu kaybı ile bağlantısı
Kazuhira Hoshi
Jinro Ukita
-QBO salınımının Ekstratropiklere Etkisi
Alexander Ruzmaikin
Joan Feynman
-Kuzey Yarımküre polar vorteks yer değiştirme ve bölünme ile stratosferik ani ısnması Madden Julian Salınımı ve Quasi Bienal Salınımım Etkisi
Chuanxi Liu
Baijun Tian
El Nino , La Nina ve stratosferik ani ısınma;Gözlem kaydına göre yeniden değerlendirme
Amy H.Butler
Lorenzo M.Polvani
Poleward eddy ısı akısı anomalileri ile Arktik deniz buzu kaybı ile bağlantısı
Kazuhira Hoshi
Jinro Ukita
QBO salınımının Ekstratropiklere Etkisi
Alexander Ruzmaikin
Joan Feynman
-Kuzey Yarımküre polar vorteks yer değiştirme ve bölünme ile stratosferik ani ısnması Madden Julian Salınımı ve Quasi Bienal Salınımım Etkisi
Chuanxi Liu
Baijun Tian
Kullanılan parametreler:QBO rüzgarları/ENSO/11 Yıllık güneş döngüleri/Brewer-Dobson Sirkülasyonu/MJO/Gezegensel dalgalar 1 ve 2 / Atmosferik Açısal Momentum/ Küresel rüzgar anomalileri/ Gezegensel dağ torku anomalileri/ Gezegensel sürtünme torku anomalileri
İsteyen yararlanmak isteyen herkese yollarım linkleri. Ücretli makaleler var aralarda. Durumu olmayanlara onları da yollarım..
Şahsi tahminleri, ECMWF Accuweather gibi meteoroloji şirketlerinin çevirisi olarak yaparak ileride hüsrana uğrayabilirsiniz. Tahminlerine Kendi yorumunu katmak isteyenler için paylaştım bunu
Hayırlı Geceler HS Ailesi
Tahmine gerek yok ben ısrarla Doğunun kışı olacak diyorum şu ana kadar da öyle oldu Ağustos’ta yağmur yağar mı her gün 😂
Niye ula banada yağdı mübarek güneş göremedim bu sene 😅
Daha Çok GösterKış tahminimde kullandığım parametreler makaleler veriler :
-El Nino , La Nina ve stratosferik ani ısınma;Gözlem kaydına göre yeniden değerlendirme
Amy H.Butler
Lorenzo M.Polvani
-Poleward eddy ısı akısı anomalileri ile Arktik deniz buzu kaybı ile bağlantısı
Kazuhira Hoshi
Jinro Ukita
-QBO salınımının Ekstratropiklere Etkisi
Alexander Ruzmaikin
Joan Feynman
Chuanxi Liu
Baijun Tian
El Nino , La Nina ve stratosferik ani ısınma;Gözlem kaydına göre yeniden değerlendirme
Amy H.Butler
Lorenzo M.Polvani
Poleward eddy ısı akısı anomalileri ile Arktik deniz buzu kaybı ile bağlantısı
Kazuhira Hoshi
Jinro Ukita
QBO salınımının Ekstratropiklere Etkisi
Alexander Ruzmaikin
Joan Feynman
Chuanxi Liu
Baijun Tian
Kullanılan parametreler:QBO rüzgarları/ENSO/11 Yıllık güneş döngüleri/Brewer-Dobson Sirkülasyonu/MJO/Gezegensel dalgalar 1 ve 2 / Atmosferik Açısal Momentum/ Küresel rüzgar anomalileri/ Gezegensel dağ torku anomalileri/ Gezegensel sürtünme torku anomalileri
İsteyen yararlanmak isteyen herkese yollarım linkleri. Ücretli makaleler var aralarda. Durumu olmayanlara onları da yollarım..
Şahsi tahminleri, ECMWF Accuweather gibi meteoroloji şirketlerinin çevirisi olarak yaparak ileride hüsrana uğrayabilirsiniz. Tahminlerine Kendi yorumunu katmak isteyenler için paylaştım bunu
yorumsuz...
Bizede tahmin vermiyordu Sade Accuweather .
Bizede tahmin vermiyordu Sade Accuweather .
Allah acibeterinden korusun bizleri
Hayırlı geceler
Niye ula banada yağdı mübarek güneş göremedim bu sene 😅
Abi senin profil fotin nereye uçtu 😂
Abi senin profil fotin nereye uçtu 😂
Kaldırdım beni gören kişiler foruma üye olmuyorlarmış 😅
Kaldırdım beni gören kişiler foruma üye olmuyorlarmış 😅
Abi bırak olmasınlar profilini koy endamını görsün herkes görmeyenler de kendini gitsin camdan fırlatsın😂