- Resmi Gönderi
Yasin71 olarak sıkıntı benim teldeymis sanırım
Aman düzelt sorunu kar gelmeden, fotoğraf önemli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYasin71 olarak sıkıntı benim teldeymis sanırım
Hiç sorma abi ya nolduysa çözemedim benim telefon kışa girerken kafayı yedi umarım düzelir 😂
Hiç sorma abi ya nolduysa çözemedim benim telefon kışa girerken kafayı yedi umarım düzelir 😂
Ac kapa yada bir şey sıkıntı ediyorsa geçmiş vsvs sil ..Pek anlamam teknik işlerden ama aklıma ilk gelen bunlar
Ac kapa yada bir şey sıkıntı ediyorsa geçmiş vsvs sil ..Pek anlamam teknik işlerden ama aklıma ilk gelen bunlar
Şükür sorunu çözdüm 🥳
Şükür sorunu çözdüm 🥳
Haydi bakalım hayırlısı olsun..
Biraz da ben yazayım gece gece.
Tüm havalarınsesi Ailesine.
Hava işi net olmayan ve ucu da açık bir olaydır.Yazanlara, yazılanlara,sorulanlara, şaka ve hafif dokundurmalara hoş görü ile bakmaya çalışalım.
Abartmamak kaydıyla yazalım,abartmadan da cevaplar, sorular, eleştiriler yapalım.
Burada kimse kimseden üstün değil,iş veren değil,kamu kurum veya kuruluşu değil,vergi dairesi müdürlüğü de değil.
Bu forum ve diğer forumlar da,sayfalar da misafir olanlar,
Sadece ve sadece havasever insanların yaşı ise sınırsız yaşlara dayanan(7 den 70 e ) bir merak,bir hobi, bir nevi hastalık derecesinde tutku olan kar, soğuk veya ekstrem olayların peşinde gece gündüz 7/24 hadise kovalayan, takip edenlerden oluşmuş bir topluluktur.
Hepimiz de insanız,hata var, yanlış var,eksik var, sinir var,atar gider hep var ve var olacaktır.
Genç arkadaşlar,bayan arkadaşlar var, yaşlısı da var..
Mesaj silmek zorunda kalmayalım hoş olmuyor.
Ceza veya bana sebep verecek küfür, hakaret, küçük düşürücü mesajlardan uzak duralım hoş olmuyor.
Karşımızda olan kişilerin mesajımıza veya sorumuza veya elestirimize ne diyeceğini düşünmek için önce mesajımızı atmadan bir okuyalım,sonra soralım kendimize.
Ne yazdım?ne demişim? karşıdakı ben olsam ne derdim?
Sonrası çorap söküğu gibi gelir..Çok zor değil.Goreceksiniz ki bu sayfalarda neşeyle, güzel saatler geçirmek çok zevkliymis,çok kolaymış diye kendi kendinize fısıltı ile bile olsa söyleyeceksiniz.
Kalp kırmadan,ince eleyip sık dokuyarak,inşaallah güzel gecmeye aday sezonu,takipler, yorumlar, tahminler, şakalar eşliğinde yaşayalım.
Hayırlı geceler, hayırlı Cumalar herkese.
Selâmun aleyküm hayırlı Sabahlar hayırlı Cum'âlar
Hayırlı sabahlar
Cumanız mübarek olsun
Selâmun aleyküm hayırlı Sabahlar hayırlı Cum'âlar
Aleyküm selam Hayırlı sabahlar, Hayırlı Cum'âlar.
Hayırlı sabahlar
Cumanız mübarek olsun
Hayırlı sabahlar, Seninde Cum'â günün mübarek olsun kardeşim.
Hayırlı günler hayırlı cumalar olsun inşallah ❤️
Aleykumselam, hayırlı günler, hayırlı Cumalar olsun İNŞAALLAH.
Hayırlı cumalar dostlar ❤️
Hayırlı Cumalar,iyi günler HS ailesi.
Önümüzdeki soğuk hava dalgası geçtikten sonra pastırma sıcakları mı başlıyor ?