hayırlı akşamlar bu Asya bu yıl geçmiş kaldı banami öyle geldi
Peş peşe vermezler en geç 1 hafta ara ile verirler ama başka bir durum olup geç verirlerse bilemem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhayırlı akşamlar bu Asya bu yıl geçmiş kaldı banami öyle geldi
Peş peşe vermezler en geç 1 hafta ara ile verirler ama başka bir durum olup geç verirlerse bilemem
Daha Çok GösterUygun zaman gelmişse uyku da çökmüsse o bitti gitti..İstersen spot etsinler yüzüne gözüne yine uyursun..
Işık iyidir,perdeden akseden veya aradan giren ışık iyidir.
Uyurken bile insanın ışık veya güneşe maruz kalması iyidir.
Siyah perde veya kalın perdenin sana ne faydası olacak.
Sadece zaman kavramın alt üst olur.
Sende sıkıntı uyuyamama ve uyanmama ..
Ayar yok bu yaştan sonra da değişir mi bilmem ki..
Sadece uygunsa ilaç al belli zamanlarda gece yi gece gibi gündüzü gündüz gibi yaşa.
İlaç desteğiyle uyu geceleri, gündüz de işine bak artık.
Bende amma nasihat ederim ciddi ciddi
Sen kendi doktorunsun daha iyi bilirsin.
yok abi dogru dersin isigin olmasi iyi herhalde insani uyanmaya sevkediyor yine. gunduz vakti karanlik oldumu bu melatonin salgisimi artiyor nedir. baya baya uyutuyor
2004 siklonik fırtınası, Silivri ile İstanbul otoban yolu kapandı, iş çıkışına denk geldiğinden onlarca kişi otobanda mahsur kaldı. 3 gün elektrikler yoktu. 3 gün minibüs hatları çalışmadı. İşyerleri mecbur tatil edildi.
2004 siklonik fırtınası, Silivri ile İstanbul otoban yolu kapandı, iş çıkışına denk geldiğinden onlarca kişi otobanda mahsur kaldı. 3 gün elektrikler yoktu. 3 gün minibüs hatları çalışmadı. İşyerleri mecbur tatil edildi.
aaa evet bi hava tahmincisi kopruden canli yayin yapmisti yasin o heralde. sabah baslayacakti biraz geciktiydi hatta
accu yumu diyorsun eli kulagindadir. 2-3 gune gelir
Asya yı diyorum
Asya yı diyorum
tmm avrupa geldi zaten gecen hafta, asya icin bu hafta ortasi olmasi gerekli ki yukarida arkadaslarda teyit etmisler cok kere. onumuzdeki haftayi bekleyelim
Uludağ’da yoğun kar var izlemek isteyenlere linki bırakıyorum kameralardan izlersiniz artık
Tipiye dönünce yayın bozuldu 😂
38 gün aralıksız kar yağsada rahatlasak
Ordu'da kuvvetli yağış ve rüzgar var her yer dereye döndü
87 2004 (87 yi büyüklerimden bilirim ) 2004 ü yaşadım ama
Hatırlıyor musun 😂
Hatırlıyor musun 😂
Ben de hatırlarım 2004 senesini 😎😎
3 4 aylıktım
Hayırlı geceler herkese
Konumum adına şubat 1985 der susarım😅 Zonguldak merkez 91cm ile rekor kırmıştır