- Resmi Gönderi
Ondan değil ya, yaştan ötürü öyle söyledim
Bilemedim ben çekindim, sonrada unuttum zaten, neme lazım :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOndan değil ya, yaştan ötürü öyle söyledim
Bilemedim ben çekindim, sonrada unuttum zaten, neme lazım :D
İyi geceler HS ailesi.
Ben de 1907 kışını hiç unutmam. Ne günlerdi bee. Kutup ayıları cirit atardı sarıyerde, penguenler evlere dadanırdı açlıktan
Hayırlı Sabahlar hayırlı günler
Nasıl hatırlıyorsun ya 😂
6 -7 yaş küçük bir yaş mı ? 🙄 Benim hafızam kuvvetlidir 😂😂
Herkese günaydın iyi haftalar 🙂
Herkese günaydın iyi haftalar 🙂
Hayırlı günler abi, hayırlı haftalar herkese 😌
kar istiyorum karrrrrr böyle kafam kadar büyüklükte yağsın 3 gün aralıksız
Mutlu günler olsun inşallah ❤️
Merhabalar Esogü Tıp Fakültesi Avrupa Tıp Öğrenci Birliği üyesiyim size okulunuzla ilgili ufak birkaç şey sormak isterim acaba nereden ulaşabilirim SnowTime yazmışsınız.
Buradan sorabilirsiniz ve başka arkadaşlarda yardımcı olabilirler 😊
Hayırlı günler herkese
poyrazpoyraz hosgeldiniz
Merhabalar Esogü Tıp Fakültesi Avrupa Tıp Öğrenci Birliği üyesiyim size okulunuzla ilgili ufak birkaç şey sormak isterim acaba nereden ulaşabilirim SnowTime yazmışsınız.
Buradan sorabilirsiniz ve başka arkadaşlarda yardımcı olabilirler 😊
Üniversitenizde yurt dışı eğitim programları veya üniversite öğrenci değişim programları bulunuyor mu , böyle kulüpler veya öğrenci birlikleri mevcut mu ? 😊
Üniversitenizde yurt dışı eğitim programları veya üniversite öğrenci değişim programları bulunuyor mu , böyle kulüpler veya öğrenci birlikleri mevcut mu ? 😊
Daha çok yurtdışından öğrenci geliyor, tanıtım yapılıyor. Bizim yurtdışına gitmemize karşı şu zamana kadar bir program görmedim.Belki özel olduğu içindir, maddi açıdan öğrenci gönderip para kaybetmemek için olabilir. Çok ilgilenmediğim için bu kadar bilgim var
Tamamdır çok teşekkür ederim 😊