- Resmi Gönderi
mustafa28 senin tahmini gelmeyecek gibi 😜😜
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmustafa28 senin tahmini gelmeyecek gibi 😜😜
Model paylaşım konusunda mesajlara tepki atamıyorum niye olduğunu bilen var mı tepki tuşuna bastığımda sayfanın en üst kısmına atıyor beni
aynen buna benzer bi sıkıntı bendede var 3-4 gündür. Tepki butonunda sıkıntı yok ama bendede model haritasını açınca en üste atıyor beni. Ayrıca mobilden hiç giremiyorum birkaç gündür. Sadece pc den giriyor siteye.
kasımda kış tahmini bekliyorum
metaverse geliyor. yeni sanal dunya diyebiliriz. dunya uzerinde kendi konumunda kendi avatarin ile var olabilecegin bir sanal olusum. facebook uzun yillardir bunun icin calisiyor. kendi avatarin ile takilicaksin. misal artik dahada ileride internet sitesinden siparis vermek yerine takicaksin sanal gozluk ayakkabin neyin var ise cikicaksin disariya gidiceksin gercek calisanlari olan alisveris merkezine orada ne alacak isen 3 boyutlu secip begenip uceritini odeyip alisverisini gerceklestirip gercek dunyada adresine gelicek gibi gibi gibi.
Kasım ortasına kadar ılık taraftayız anlaşilan.
Hayırlı geceler
Görünüşe göre hüküm vermeyin. Zengin bir kalp ucuz bir ceketin altında olabilir❤️
Hayırlı geceler😊Rabbime emanet olun
Görünüşe göre hüküm vermeyin. Zengin bir kalp ucuz bir ceketin altında olabilir❤️
Hayırlı geceler😊Rabbime emanet olun
Zonguldakli67 Buda çok güzel
Hayırlı geceler herkese
Kardelisi08 hosgeldiniz
aynen buna benzer bi sıkıntı bendede var 3-4 gündür. Tepki butonunda sıkıntı yok ama bendede model haritasını açınca en üste atıyor beni. Ayrıca mobilden hiç giremiyorum birkaç gündür. Sadece pc den giriyor siteye.
Buna da sabah bir bakiver Sinan başkan
İyi geceler forum
İyi geceler havalarınsesi ve Zonguldakli67 Sinan unbelievable
Selâmun aleyküm hayırlı Sabahlar Hayırlı Cum'âlar
Kasım ortasına kadar ılık taraftayız anlaşilan.
Tahminler bu yöndeydi zaten ondan sonra ise sistem ihtimali üzerinde duruluyor
mustafa28 senin tahmini gelmeyecek gibi 😜😜
Ben kendimi nere atam