- Resmi Gönderi
Şu anlık demiş , yayınlarlar diye düşünüyorum.
Bi nevi ırkçılık yapmış olurlar dimi😅 ne demek avrupayı yayınlayacaksın asyayı yayınlamayacaksın!
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu anlık demiş , yayınlarlar diye düşünüyorum.
Bi nevi ırkçılık yapmış olurlar dimi😅 ne demek avrupayı yayınlayacaksın asyayı yayınlamayacaksın!
Katılıyorum. Zaten herkes sormaya başlamış, yakında yayınlarlar umarım.
Accuweather Asya için sonbahar tahmini yayınlamadı diye biliyorum.
Sitemizde Accuyu alt üst edecek tahminci,veri analizci, moderatör, yönetici , müfettiş,bölge sorumlularımız var( ben hariç)
İsterlerse biz veririz forumdan bir kış Asya analizi
Sitemizde Accuyu alt üst edecek tahminci,veri analizci, moderatör, yönetici , müfettiş,bölge sorumlularımız var( ben hariç)
İsterlerse biz veririz forumdan bir kış Asya analizi
Hatta sorumlu olmayıp 10 numara bilgisi olan, havayı iyi analiz eden, iyi okuyan arkadaşlarımız da var
Accuweather Asya için sonbahar tahmini yayınlamadı diye biliyorum.
Zaten bu hafta içi de gelmezse daha da gelmez. Elimizdekiler ile yetineceğiz. Zaten az çok bizim ekibin üstadları kestirdi olayı
Kendileri kaybeder 😅
Ben yayınladım işte Asya tahminini 😅 nasılsa onlar da karavana atıyor 😅
Sefakznc önceki hesabının şifresini mi unuttun?
Aynen ya
Aynen ya
Accuweather artık Asya tahmini yayımlamayacak aldığım bir duyuma göre. Accuweather'da çalışan birine o kadar kişi dm atmış ki adam kapatmış mesaj da atamadım sormak için.
Bu yalnızca bir duyum. Gerçek dışı olabilir. 5 Kasım'dan sonra yayımlanmaz tahmin. O tarihe kadar yayımlanma ihtimali var.
Herkes yarın yokmuş gibi yatıyor. Kalkın galik
Bizden ne Avrupa'da ne de Asya'da bahsediyorlar. Avrupada mavi verip Asya'da ılık veriyolar vs. Batı Rusya için takip ediyodum sağlık olsun
Bizden ne Avrupa'da ne de Asya'da bahsediyorlar. Avrupada mavi verip Asya'da ılık veriyolar vs. Batı Rusya için takip ediyodum sağlık olsun
Aynen. Asya tahmininde tek cümle içerisinde bahsedilir o kadar.