- Resmi Gönderi
@Salihh
Samimi yazdığını biliyorum fakat ileride bölgeler konusunda değişim yapılacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Salihh
Samimi yazdığını biliyorum fakat ileride bölgeler konusunda değişim yapılacak
Hayırlı akşamlar herkese. Bu akşam itibariyle Akdeniz Sorumlusu görevimi bırakma kararı aldım. Aniden değil, düşünerek alınmış bir karar. Bu zamana kadar görevimi şahsen layığıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Bu güne kadar birini kırdıysam, üzdüysem, yanlış bir şey yaptıysam affola. Hakkınızı helal edin....
Hakkım helal olsun, eline sağlık tüm yaptıkların için
Sinan hocam beni eskisi gibi bolu sorumlusu yaparmısınız 😂😂
Karadeniz sorumluluğundan emekli olalı 1 sene oldu. Bolu devam etsin bari😂
Üni online a geçti boludayım gene
Bolu hakkında yazabilirsin sana kimse neden bolu için yazıyorsun demez
İleride belki sorumlu görevini siteden kaldırabiliriz
Hayırlı akşamlar herkese. Bu akşam itibariyle Akdeniz Sorumlusu görevimi bırakma kararı aldım. Aniden değil, düşünerek alınmış bir karar. Bu zamana kadar görevimi şahsen layığıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Bu güne kadar birini kırdıysam, üzdüysem, yanlış bir şey yaptıysam affola. Hakkınızı helal edin....
Emeklerin için teşekkürler hocam hakkımız helaldir inşallah bir gün tekrar seni o ünvanla görürüz
iyi geceler arkadaşlar. Dönme zamanımız geldi sanırım. Kış yaklaştı. Kendi adıma model takip etme sezonunu başlatıyorum. İnşallah bu sene hayal kırıklığına uğramayız.
Bugün doğadan yine güzel bir şey fark ettim, kavak ağaçları yaprakları üstten dökülmeye başlamış, geçen sene alttan dökülmüştü kış olmadı pek. Doğa sinyali veriyor ve ben çok umutluyum umarım yanılmam 😎👌
iyi geceler arkadaşlar. Dönme zamanımız geldi sanırım. Kış yaklaştı. Kendi adıma model takip etme sezonunu başlatıyorum. İnşallah bu sene hayal kırıklığına uğramayız.
O zaman size kolay gelsin 2 hafta yazılıları atlatıp buraya zıplıyorum ama konumu ve konuları boşlamam
Helal olsun, veda konuşması gibi yazmışsın fakat hala buralardasındır umarım.
Hayırlı geceler…
O zaman size kolay gelsin 2 hafta yazılıları atlatıp buraya zıplıyorum ama konumu ve konuları boşlamam
Bizimde vizeler var valla başımız dertte ikimizin de desene hadi kolay gelsin sana. İnşallah istediğin notları alırsın 😊
Hayırlı geceler…
Hayırlı geceler abim ❤
Bizimde vizeler var valla başımız dertte ikimizin de desene hadi kolay gelsin sana. İnşallah istediğin notları alırsın 😊
Amin